Merhaba arkadaşlar aracın sadece aux ve çakmaklığı üzerinde denedim ama telefonu şarj edemedim dönüştürücü vs ile. Telefonum type C giriş. Aux ile müzik dinleyebiliyorum telefondaki müzikleri ve Spotify ile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kablonuz varsa usb girişi yeterli olacaktır.Merhaba arkadaşlar aracın sadece aux ve çakmaklığı üzerinde denedim ama telefonu şarj edemedim dönüştürücü vs ile. Telefonum type C giriş. Aux ile müzik dinleyebiliyorum telefondaki müzikleri ve Spotify ile.
Hocam arabada sabit kalınca sorun olmaz değil mi? İş bitince çıkarmak gerekir mi? Çakmaklıkta kontak kapanınca da elektrik var çünkü teşekkürlerHocam derdinizin dermanı şu aşağıya linkini bıraktığım ürün. Bizim araçlarda çakmaklık alanı çok kısa olduğu için en ufak temassızlık ta sigortayı attıyor. ben bir çok ürün kullandım en son aşağıdaki ürünü aldım 1.5 senedir çok şükür sorun yok.
Baseus Mini Dual 3.1A Hızlı Araç Şarj Cihazı Fiyatları ve Özellikleri
Baseus Mini Dual 3.1A Hızlı Araç Şarj Cihazı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Hocam sabit bırakma hiç bir zaman ne olur olmaz. üründe led olduğu için sürekli çalışır vaziyette hem akünüze zarar, ayrıca ürün ısınır vs. sonuçta çok kaliteli üründe olsa güven olmaz.Hocam arabada sabit kalınca sorun olmaz değil mi? İş bitince çıkarmak gerekir mi? Çakmaklıkta kontak kapanınca da elektrik var çünkü teşekkürler
Bende sürekli takılı kalıyor, 6 Aydır kullanıyorum, hızlı şarj için çakmaklık USB dönüştürücü takmıştım bir sorun yok. Önemli olan kontağı kapatık kapıyı açtığınızda komple herşey kapanıyorsa sorun yok. Ayrıca bu cihazlarda ucuz kalitesiz bir şey almazsanız herhangi bir zararı telefonunuza da olmaz, ama dikkat edin bilindik bir marka alın, diğer türlü telefonunuz androidse işletim sistmini çökertebiliyor. Daha önce başımıza geldi o yüzden ucuz etin yahnisi yenmez malesef.Hocam arabada sabit kalınca sorun olmaz değil mi? İş bitince çıkarmak gerekir mi? Çakmaklıkta kontak kapanınca da elektrik var çünkü teşekkürler
Eminmisin çalıştığına?Ben uzun süredir çakmaklığı kullanmadım ama kontak kapalıyken açık olmadığını hatırlıyorum...Navi falan takardım eskiden....Kontak basmadan enerji gelmezdi...Hocam arabada sabit kalınca sorun olmaz değil mi? İş bitince çıkarmak gerekir mi? Çakmaklıkta kontak kapanınca da elektrik var çünkü teşekkürler