Astra h Termostat degisimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan apollo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

apollo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Slm arkadaşlar şimdiden mutlu yıllar a16xer motor kodlu aracimin Termostat di değişecek sadece Termostat alsam olurmu sizce bir de gövdesi var plastik sanırım onuda almaya gerek varmı cevaplariniz için teşekkürler

Slm arkadaşlar şimdiden mutlu yıllar a16xer motor kodlu aracimin Termostat di değişecek sadece Termostat alsam olurmu sizce bir de gövdesi var plastik sanırım onuda almaya gerek varmı cevaplariniz için teşekkürler

gövdesinde bir sorun oluşmadıysa değişmesine gerek yok. orjinal termostat almaya bakın. 3 litre kırmızı antfriz ve 3 litre safsu alıp sistemdeki antfrizide yeniletin hazır el değmişken.

Cevabınız için teşekkürler kontağı çevirince Anahtarlı araba simgesi çıkıyor çalıştırınca sönüyor sanırım calistirmadan sonmesi gerekiyormus hata koduna baktım ecn59761 kodu çıktı Termostat ile ilgili bir şey sildirdim geri geldi bi kaç gün sonra uzun yolda ısıyı takip ediyorum 78-80 civarı geziyor 105 olmasi gerekir diyorlar o yüzden degistiricem bir ustaya gittim bir şey olmaz bundan dedi daha önce yağ Soğutucu degismisti şu kabinda yaglanmadan dolayi Termostat da yağ parçası kalmıştır ondan diyor ama Soğutucu degiseli 1 yılı geçti

A16XER in orijinal termostatı maalesef tek satılmıyor gövde ile birlikte geliyor. Tek orijinal GM termostat yok.

Nasıl yani plastik kisimsiz satılıyor sanıyordum ama yayli olan kısmı sadece

Pierburg olarak tek var ama orijinal olarak yani GM olarak yakın zamanda parçada değişim olmadı ise plastik kısım ile birlikte geliyor maalesef ve çok pahalı. Gerçi ben 3 yıl önce almıştım . Değişmiş olma ihtimali yüksek, tek tavsiyem GM alın.

Kolay gelsin .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri