Astra H teyp ekranı çıkabiliyormuş..

devil_berk22

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.autoclubturkey.com
arkadaşlar astra h ın ekranı resimde görüldüğü gibi çıkabiliyormuş bilenler mutlaka vardır ben yeni gördüm o yüzden foto ekledim peki bu çıkan ekranın yerine renkli ekran takamazmıyız artık yeni gelenler renkli ekran olarak geliyor servisten renkli ekran takamazmıyız şimdiden teşekkürler

561b1qk7.jpg

evet takabilirsin. ama renkli ekran fiyatları dehşet uçuk. değer mi değmez mi siz düşünün artık. sadece ekran ortalama 1200 ytlden fazla. 1 yıl önce yetkili servis 1800 ytl demişti. ayrıca astra renkli ekran veya astra cid ekran diye arattırırsanız daha iyi bilgiler bulabilirsiniz.

peki renkli ekran takınca cosmolardaki gibi grafikli bilgi ekranımı oluyor benim aracım enjoy o yüzden normal yazıyor o ekranda grafik vs. yokta

renkli ekran bildiğiniz lcd ekran. yani enjoydaki gibi olması imkansız. bugün bir bilgisayar lcd monitördeki grafikler nasıl çıkıyorsa astra nın renkli ekranında da öyle çıkıyor. fakat yazılımı yeniliyorlar. o kadar

Bence ister kendi fikrim ama aldığın teybin teyp kodudu olması lazım gibi ve en güzeli bir Almancı bulmak getirtmek için.Ben bu güne kadar Ebaydan birşey almış değilim ama çok güzel şeyler var Berk,arada bir bakıyorum.

şifre istiyor. ister teybi değiştir ister ekranı. muhakkak şifre istiyor.

Geri