Astra H teyp ekranı çıkabiliyormuş..

sitemizde biraz aratırsan bi kişi bunalrı baya kafaya takmıstı bulgaristandan geliyo

divorced olması şart takabilmen için yani renkli ekran eski araçtan sökülürken boşanmıs olmaları lazım

2. el baya vardı tertemiz 0 gibi o başlıgı bulursan ekranlarada ulaşabilrisin

arkadaş ekranı satmış ve ulaşabileceğim bir adreside yok gördüğüm kadarıyla pek aktif birisi değil sanırsam. Demir abi ebay da çok güzel şeyler var ve sende gerçekten çok güzel parçalar bulmuşsun kendi açtığın konuda resimlerini gördümde şaka gibi ya bizim burada bulamadığımz veya bulursak bile dünya para istenen şeyler orada bedavaya satılıyor gerçekten. Almancı bakıyorumda hiç tanıdık bildikte bir almancı arkadaşım yok şansıma :( eğer yunanistana falan geçebilirsem yakın bize yunanistan oradan bikaç parça bişeyler alıcam ama vize vs. işlerini çözebilirsem tabiki bu araba aşkı neymiş böyle ya sınırları aştık artık ama arabamı çok seviyorum işte hatta arabam değil oğlum diyorum ona :):):)

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=23596&highlight=astra+teyp+hakk%FDnda

arkadasım bu link baştan sona okumanı tavsiye ederim bu işe girceksen. bi arkadas çok kovaladı bu işi muhaffak olmadı ama bizede iyi tecrübeler kazandırdı. öncelikle şunu kesinlikle anlamanı isterimki bu iş cd30mp3 teyple olmuyor. ya cd70navi alcan servisten 3500 ytl ye yada AFL paketle beraber gelen ki en mantıklısı budur cdc40opera denen teypten bulcaksın. cdc40opera ile renkli ekran calısıyor, cd70navi alsan bile navigasyon ozelligini kullanamıyorsun. tabi bu tebi bulduktan sonra birde cid(color info display) ekran bulman lazım. allah kolaylık versin.

arkadaşlar ben teybimi sökücem şuan ğzerinde olan cd30 yerine doubledin teyp takıcam tesisat olduğundan orjinal teybimde kesme vs yapıyor oyüzden teyp alıcam zatende tek ekranla olmadığına göre ben vazgeçtim bile bu işten zaten double teyp takınca renkli ekranım olacak :)

Geri