Astra H Turbo Sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wolferos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wolferos

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar 2008 Astra 1.3 CDTI sahibiyim.
Aracımın normal Turbo sesi vardı ancak Çanakkale İzmir arasını son sefer gidişimde ortalama 110- 140 arası hızda geldim. 2 gün sonra videodaki sesi fark ettim. Bundan daha tiz ya da çığlık türü bir ses yüksek devirlerde yapmıyor.
Sadece bu sesi yapıyor.
Fikri olan var mı ?
**Şu ana kadar 1 ustaya gösterdim, o da turbo'nun öttüğünü ve değişmesi gerektiğini söyledi.**

https://www.youtube.com/watch?v=mv1Bf1VPPs8&feature=youtu.be

balans yaptırsan düzelir

balansın herhangi bir zararı var mı? yani şöyle sorayım bu balans da revize işlemi olarak mı geçiyo? pek elletmeyin diyorlar turboyu. Hayır kesin gidikse komple değiştircem, yok götürürse böyle kullanıcam. bir türlü net cevap alamadık, balans benım de aklımda.

sonucu buradan paylaşırsanız diğer arkadaşlarımıza da örnek olur. geçmiş olsun.

Sagolun, izmirde turbocu firmalara gosterecegim. Muhtemelen sokelim yapalim derlerse dokundurmayacagim, iyice dagilana kadar bekleyip orjinaliyle degistirecegim. Muhtemelen guc kaybi yasayana kadar boyle kullanacagim. BALANS işi riskli turbonuzu elletmeyin diyorlar.

Guncel

ege turbo ardayı bul o senin sorununu çözer

Ses bana normal gibi geldi...Özellikle soğuk havalarda Turbolar biraz daha fazla sesli çalışıyor sanırım..Çekişte herhangi bir sorun yoksa,bence böyle devam edin..

Geri