astra h uygun fiyatlı xenon farı buldum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _berkay_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_berkay_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Far ayaklarımdan biri kırıktı ve beni oldukça rahatsız ediyordu.Uygun fiyatlı far arıyordum. kaskomun % 50 indirminide bozmak istemedim açıkçası istanbul aksaraydaymış yerleri gidip elden aldım 20 tlde takma parası verdim. sağ sol stokları var ellerinde.
ihtiyacı olan varsa faydalansın istedim. belki sitemizin sponsorlarınada lazım olabilir toptan satışlarıda varmış. Ürün gm değil yanlız hella. ama hella far = gm far zaten :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tra-h-sol-far-04-xenon-alman-hella-mark/detay?

Son düzenleme:
ben bunun çiftini hemde angel lısını 420ye almıştım 2 sene önce.

angellı olan orjinal far değil bu orjinal astra h bixenon farı serviste 700-800 tl civarında tanesi araştırabilirsiniz.

cok temiz ikinci elleri var araştırırsan daha uyguna bulabilirsin :D

hocam corsa içinde bulabilir miyiz

vallahi astra için desen yardımcı olmaya çalışırdım da corsa için şuana kadar duymadım astracıyız :D

yok 2. el çıkmacılara sordum telefonla 250 fiyat verdiler gittim baktım heryeri çizik ayakları tamir görmüş. 330 liraya orjinal hella far bedava arkadaşlar xenon far alacaklar uygulama yapacaklar alsın

- hocam corsa içinde bulabilir miyiz

aynı yere sor dostum opel, alman parçaları satan bir dükkanları var verdiğim ilanın aksarayda

verdiğim ilanla hiçbir alakam yok adamların deposu inanılmaz büyük her türlü aracın farı var opel ve alman araçları bi mesaj atın sahibinden.comda dikkat çekmemek için telefon bile vermemişler dikkat ederseniz farı bile sadece tek sol far şeklinde yazarak satıyorlar
2. el çıkma farlara bi dünya para vermeyin
telefonunu bulmaya çalışırım ihtiyacı olan olursa siteden

far ayaklari icin tamir takimi var ben satiyordum aklinizda olsun, yeni far alaaya gerek yok, ayaklarin tamiri degistirerek mumkundur. (yapistirma degil, orjinal hella ayaklar)...

Geri