bana da fiyat tuzlu geldi... bi-xenon mercek olması güzel ama daha cazip fiyata var olması lazım piyasada...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumları bu yüzden seviyorum hellanın far tamir kiti var deseler resimleri görene kadar inanmazdım..paylaşım için teşekkürler..GM istese bu kitleri satın alır parça listesine ekler ama far satmak daha çok işine geliyor..sigorta şirketleri görmesin bu kitleri yoksa kimsenin farını değiştirmezresimler asagida....
nasil kulanldigini ozetliyeyim bu parcalar hella tarafindan yapildigindan farin uzerinde bu parcalar icin yerler var, onlara bu parcalari delikler karsilikli gelecek sekilde yerlestirip kutunun icinden cikan vidalari ile sabitliyorsunuz ve sifir fariniz oluyor, ben bu sekilde kullaniyorum...
maliyeti 37 tl dir. elimde bir far icin set var... ilgilenenlere duyrulur.
forumları bu yüzden seviyorum hellanın far tamir kiti var deseler resimleri görene kadar inanmazdım..paylaşım için teşekkürler..GM istese bu kitleri satın alır parça listesine ekler ama far satmak daha çok işine geliyor..sigorta şirketleri görmesin bu kitleri yoksa kimsenin farını değiştirmez