astra h uygun fiyatlı xenon farı buldum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _berkay_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bana da fiyat tuzlu geldi... bi-xenon mercek olması güzel ama daha cazip fiyata var olması lazım piyasada...

daha ucuz sıfır bu fiyata bulabilen varsa linkini koysun üyelerde faydalanır..farların ayakları değişmiyor farlarla bütün çünkü...gm parça kod numarasıda yok..sadece uydurma plastik kaynak yapılıyor ..çıkmacılarda gördüm uygulama yapılmış eski ayağı kırık farları..resim varmı

Son düzenleme:
Bakin kaynak yada yapistirma degil tamir takimi orjinal helladir... kirik farlarim suan tamir takimi ile yapilan ayaklar ile kullaniliyor resim atacagim ilk firsatta....

Son düzenleme:
resimler asagida....

nasil kulanldigini ozetliyeyim bu parcalar hella tarafindan yapildigindan farin uzerinde bu parcalar icin yerler var, onlara bu parcalari delikler karsilikli gelecek sekilde yerlestirip kutunun icinden cikan vidalari ile sabitliyorsunuz ve sifir fariniz oluyor, ben bu sekilde kullaniyorum...

maliyeti 37 tl dir. elimde bir far icin set var... ilgilenenlere duyrulur.

Ekli dosyalar

• tamir takimi 1.webp
    tamir takimi 1.webp
    6 KB · Görüntüleme: 20
  • tamir takimi 2.webp
    tamir takimi 2.webp
    3.6 KB · Görüntüleme: 15
  • tamir takimi 3.webp
    tamir takimi 3.webp
    2.5 KB · Görüntüleme: 12
  • tamir takimi4.webp
    tamir takimi4.webp
    4.6 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
iyide bu boş far içinde ampul yok balast yok zaten para tutan onlar boş mercekli farı ne yapayım ama yinede lazım olan arkadaşlar için iyi fırsat

resimler asagida....

nasil kulanldigini ozetliyeyim bu parcalar hella tarafindan yapildigindan farin uzerinde bu parcalar icin yerler var, onlara bu parcalari delikler karsilikli gelecek sekilde yerlestirip kutunun icinden cikan vidalari ile sabitliyorsunuz ve sifir fariniz oluyor, ben bu sekilde kullaniyorum...

maliyeti 37 tl dir. elimde bir far icin set var... ilgilenenlere duyrulur.
forumları bu yüzden seviyorum hellanın far tamir kiti var deseler resimleri görene kadar inanmazdım..paylaşım için teşekkürler..GM istese bu kitleri satın alır parça listesine ekler ama far satmak daha çok işine geliyor..sigorta şirketleri görmesin bu kitleri yoksa kimsenin farını değiştirmez :)

forumları bu yüzden seviyorum hellanın far tamir kiti var deseler resimleri görene kadar inanmazdım..paylaşım için teşekkürler..GM istese bu kitleri satın alır parça listesine ekler ama far satmak daha çok işine geliyor..sigorta şirketleri görmesin bu kitleri yoksa kimsenin farını değiştirmez :)

ne demek bir arkadasin da dedigi gibi bilgi paylastikca buyur :D

sigorta sirketlerine gelince evet duymasinlar...

Geri