Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzunlara alt davlumbaz dan ulaşılmıyor sağ taraf hava filtresini sökünce gayet geniş alan açılır işçilik rahatça yapılabilir sol taraf aküyü sökersen rahat iş yaparsın ama en rahatı tamponu indirip farları çıkarmak olur ampulü de 2 tane tel tutuyor yaylı şekilde üst tarafa takılı elinizi attığınızda anlarsiniz zatenBu sorunun cevabını ben de arıyorum. Kaputun içinden kapağı söktüm soketi çektim soket geldi ampul yerinde kaldı. Biraz uğraştım ama aksilik yaşamamak için zorlamadım. Çevirerek mi çekmeliyim yoksa başka bir yolu mu var?
Kısa çamurluk içinden değişiyor kısaları değiştirdim ancak uzun ile park kaputun içinden değişiyor ve çok zor.ön çamurluk içindeki kapağı sökün farlara ancak oradan ulaşabilirsiniz. ya da komple tamponu sökmeniz gerekiyor. astra biraz sıkıntılı bu far ampulü değişiminde.
Tel dediğiniz H3 sis ampulündeki gibi birşey mi? Ampul değişimi için tampon indiren var mı gerçekten biraz abartı geliyor bana hem de benim kabiliyetim dahilinde değilUzunlara alt davlumbaz dan ulaşılmıyor sağ taraf hava filtresini sökünce gayet geniş alan açılır işçilik rahatça yapılabilir sol taraf aküyü sökersen rahat iş yaparsın ama en rahatı tamponu indirip farları çıkarmak olur ampulü de 2 tane tel tutuyor yaylı şekilde üst tarafa takılı elinizi attığınızda anlarsiniz zaten
izlemeni tavsiye ederim
Sağ taraf ise hava filtresini en üstündeki bir tane tornavida alyan ile sökülen vidayı sökerek daha kolay ulaşım saglayabilirsin lambaya, önce o daha önce cikardigin musuru çıkar ve daha sonra lambanın üzerinde bir tane mandal gibi birşey olduğunu göreceksin onu aç ve lamban çıkar yeni lambayı da aynı şekilde o mandalin geçeceği bölme üste gelecek şekilde kolayca takabilirsin.Kısa çamurluk içinden değişiyor kısaları değiştirdim ancak uzun ile park kaputun içinden değişiyor ve çok zor.