4. sorunuzla ilgili : otomatik kapı kitleme olabilir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öncelikle arka camlar elektrikli mi, manuel mi onu söylerseniz.
Birde yukarıda yazdım, söyelediğiniz paket TR de ESSENTIA olarak geçiyor ve uzaktan kumanda ile kapanan (comfort closing) camlar bu pakette yok. Eğer aracınızda REC (arka sigorta kontrol ünitesi) varsa (bu essentia larda olmuyor) ve camlar programlı olmasına rağmen hala daha camlar uzaktan kumanda ile kapanmıyorsa 2 ihtimal var.
1. REC ünitesinde comfort closing özelliği açık değil. (tech2 yada OPCOM ile aktif edebilirsiniz)
2. REC ünitesi arızalı.
arka camlar manuel.
o zaman camlarınıza konfor kapatma yapamazsınız maalesef. Oncelıkle arka sigorta kutunuza bakın bir adet beyin mi var yoksa sadece role sigorta takılı olan kablo yığınımı şimdi aşağıdaki resimde eğer sigorta kutunuz soldaki gibi ise konfor kapatma yaparsınız, ancak sağdaki gibi ise maalesef camlar kumanda dan kapanmaz. Anlattıklarınızdan çıkarttığım aracınız essentia model ve sigorta kutunuz resimdeki sağda kalan kutudan...
....Arabayı anahtardan kapatma tusuna basılı tuttunmu acık bütün camlar acılır....nece konuştuğunuzu ah bi anlasam...)))
sizin araçta oluyor diye her astra h da bu çalışcak diye bir kural yok işte arkadaşın aracında o özellik yok istediği kadar bassın dediğiniz düğmeye bir şeycikler çalışmaz, ayrıca türkçe yazıyoruz
arkadas biraz hava atmis. ekmek bulamazsam pasta yiyorum oda yesin demis ama
Bu modulu taktirabilirmiyim. (camlarin acilmasi icin)
kafayi taktigim 3 konu:
1) camlarin anahtardan acilip kapanmasi
2) cd 30 a aux in girisi yapmak.
3) direksiyondan cd 30 u yonetmek.
iyice kafayi taktim yoksa satacagim arabayi...