astra h ye geçmeli kolçak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keyloger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

keyloger

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
neyse arkadaşlar yorum yapan olmadı ama ben sipariş verdim bi tane bakalım takınca merak ederseniz eger foto gönderebilirim...

hayırlı olsun güzel bir ürüne benziyor bardaklıga giriyor sanırım ama sallanma falan olabilir bence fotoları bekliyoruz

konuyu yeni gördüm. vidalanmadan takılanlar sanırsam sallanıyormuş ama sipariş vermişsiniz artık takınca resim ve kullanışlılığı hakkında bilgi bekliyoruz h.olsun şimdiden

bence en kullanışlısı ve sağlamı armster ama oda biraz tuzlu ve bardaklığı yok malesef astra hta da en büyük sorun bardaklık:(

4a181.jpg

49701.jpg

şunu bulsak süper olur ama ülkemizde malesef yok.

neyse arkadaşlar yorum yapan olmadı ama ben sipariş verdim bi tane bakalım takınca merak ederseniz eger foto gönderebilirim...
aynı kolçağı başka bir sitede vw caddy kolçağı olarak satıyorlardı.resminden tanıdım.inşallah bir sorun yaşamazsın

aynı kolçağı başka bir sitede vw caddy kolçağı olarak satıyorlardı.resminden tanıdım.inşallah bir sorun yaşamazsın
evet benimde dikkatimi çok çekmişti sordum aldığım yere astra h ye uygunmu diye uygun dediler ona güvenerek aldım, inş bi sıkıntı çekmem, ama çift taraflı bantlada sağlamlaştırabilirsin dediler bu bildiğimiz cift taraflı band mı ya?

evet benimde dikkatimi çok çekmişti sordum aldığım yere astra h ye uygunmu diye uygun dediler ona güvenerek aldım, inş bi sıkıntı çekmem, ama çift taraflı bantlada sağlamlaştırabilirsin dediler bu bildiğimiz cift taraflı band mı ya?

Geri