astra h ye geçmeli kolçak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keyloger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar kolcak geldi ancak biraz yüksek (yaklaşık 5 cm )olduğu için geri gönderdim.kolunu kaldırmadan koyamıyordum o da rahatlık sağlamıyordu.O yüzden takmadığım içinde fotoları yollayamadım.Saolsun firma sahipleri paramı geri verdiler anlayışla karşıladılar.Bende sonuç olarak Armster marka almaya karar verdim bugun siparişini verdim, 2 gün içinde elimde olur fotolarını sizinle paylaşırım.

Armster nerde satılıyor peki kardeş?

bence en kullanışlısı ve sağlamı armster ama oda biraz tuzlu ve bardaklığı yok malesef astra hta da en büyük sorun bardaklık:(
burak ben bugun taktırdım armsteri 150 tl çok güzel oldu

bu arada resimleri koyarım çekince opelin orjinal die sattığı armster kolçak 540 tl istiyolar serviste. ben 150 gibi fiyata taktırdım

resimleri bekliyoruz ;)

TERIOS_SOPRA_ombra1.jpg

serdar bende bunu buldum geçen gün ebayde buda artmster ve daha kullanışlı gibi.
http://cgi.ebay.com/ACCOUDOIR-pour-OPEL-ASTRA-H-G-GTC-armrest-Opel_W0QQitemZ270188221263QQcmdZViewItemQQptZJG_FR_Auto_Pi%C3%A8ces?hash=item3ee879134f&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50

yok be moruk yaaa biraz takoz gibi sanki he. ama benimkinde bardaklık yok bu senin bulduğunda var oda ayrı konu

görüntü olarak senin taktığın daha hoş ama bunda bardaklık var artı olarak gerçi oda kullanılmasın çok zor olan bi noktada şöför için anca arkada oturanlar kullanır

Geri