Astra h yol bilgisayarını aktif hale getirebilir miyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurkeles
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bunu yaptırmıs olan ve bana yardım edebilecek kimse yokmudur yahu??? ... :D...

Aktif edilir, astra h larda oluoyor, ikinci el sifirlanmis bir ekran alin, GID veya CID tavsiye ederim, Bunu serviste taktiriken, araciniz modeline gore TIS 2000 den bakilarak, asagidaki kodlardan biri ile kod index programming yapilacak, yardimci olmasi adina ben size benim arac icin olan bilgileri verecegim...

Eger araciniz 2005 oncesi ise yol bilgisayari icin 006 girilecek. Eger 2005 sonrasi ise 010 ile yapilacak lan programlama sonrasi araciniz motor beyni bunu destekler ise yol bilgisayariniz olur.

Aktif edilir, astra h larda oluoyor, ikinci el sifirlanmis bir ekran alin, GID veya CID tavsiye ederim, Bunu serviste taktiriken, araciniz modeline gore TIS 2000 den bakilarak, asagidaki kodlardan biri ile kod index programming yapilacak, yardimci olmasi adina ben size benim arac icin olan bilgileri verecegim...

Eger araciniz 2005 oncesi ise yol bilgisayari icin 006 girilecek. Eger 2005 sonrasi ise 010 ile yapilacak lan programlama sonrasi araciniz motor beyni bunu destekler ise yol bilgisayariniz olur.

öncelikle tesekkürler...
benim aracım 2005 model okudugum bılgılere gore bu modeldekı araclarda 3 satırlı buyuk ekranların deısıme ıhtıyac duymadan sadece programlama ıle yol bılgısayarı aktıf edılebılıyormus ama bunu nerede yaptıracagımı bi turlu bulamıyorum eğer böyle bir yer biliyorsanız beni yönlendirirseniz cok müteşekkir olurum... :D...

ok pm atmistim ama buradan okudum, onur bey... her servis yapar bunu size pmden yazacagim numarasini ilgilenirler.

30 tl gibi bir ucret aliyorlar programlama icin ama rakam yanlis olabilir.

Geri