Astra HB 1.3 CDTi Ruhsatta Sedan görünüyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muminp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muminp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,

2008 model aracımın üzerindeki banka rehinini kaldırmak için Tescil belgesini değiştirdim. Ancak kontrol ettiğimde, HB olan aracın sedan yazıldığını ve Tipi kısmında sadece "Astra 1.3" yazdığını farkettim. Bu konu ilerde başıma iş açar mı? Teşekkürler

Merhabalar,

2008 model aracımın üzerindeki banka rehinini kaldırmak için Tescil belgesini değiştirdim. Ancak kontrol ettiğimde, HB olan aracın sedan yazıldığını ve Tipi kısmında sadece "Astra 1.3" yazdığını farkettim. Bu konu ilerde başıma iş açar mı? Teşekkürler

emniyetin hatası. bence geri gönderip düzelttirmelisiniz. alırken bizede 4 kere yanlıs gönderdiler her seferinde düzelttirdik:)

Emniyette tekrar ücret isteme gibi bi durum olur mu? Ya da şöyle sorayım, ruhsatla ilgilenen müşavire verdiğimde, o adamlara maliyet çıkar mı?

emniyetin hatası. bence geri gönderip düzelttirmelisiniz. alırken bizede 4 kere yanlıs gönderdiler her seferinde düzelttirdik:)

Emniyette tekrar ücret isteme gibi bi durum olur mu? Ya da şöyle sorayım, ruhsatla ilgilenen müşavire verdiğimde, o adamlara maliyet çıkar mı?
ben zannetmiyorum çıkacağını ama üstünden uzun süre geçtiyse biraz pürüz çıkartabilirler malum emniyet yeterince kıl işler yapıyor:)

Sorun olucağını sanmıyorum arkadaşın ruhsattada boya rengi farklı 9 yıldır sorun yaşamamış :D

bizim focusta sıkıntı olmustu focus titanium 1.6 otomatik almıştık. ruhsatta kırmızı sedan dizel yazıyodu :D ki araba hb fırtına giri benzinliydi :D

muayıneden Şasi no O yerıne sıfır yazdıkları ıcın gecmıyordu , hb yı sedan yazdıkları ıcınde sıkıntı yasatabılir..

Geri