baturalpalp' Alıntı:
cok eski bir konu fakat dikkatimi cekti arkadasın koydugu resim ve kendi arabası rengine kadar aynı fakat ön konsolda benim cdplayer in altında 4 yönlü tuş yok? bi kaç yerde daha dikkatimi cekti??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baturalpalp' Alıntı:
HSG' Alıntı:cok eski bir konu fakat dikkatimi cekti arkadasın koydugu resim ve kendi arabası rengine kadar aynı fakat ön konsolda benim cdplayer in altında 4 yönlü tuş yok? bi kaç yerde daha dikkatimi cekti??
+1987New Astra' Alıntı:illaki dizel.. benzinli araba alip arabanin kapida durmasindansa dizel al araba da yat
kesinlikle astra.. focus ne yaaa astranın yanında!!!!tarihbilimi' Alıntı:bana acilen yeni astranın gece iç görünümü lazım, varsa elinizde resim yollar mısınız akadaşlar.çok önemli ekim ayında astra alıcam ama focusla arasında kararsızım bana yardımcı olun lütfen...
simdilik bu var.. radyo ayarlaması degil bass tribble falan sanırım aşagı dogru.. iki resimdeki okla gösterdigim yere dikkatlice bakın..ELEGANCE' Alıntı:radyo kanal ayarlamayı, diğer ayarları, parça-album atlamayı, bc menüsünde seçimi neyle yapıyorsun o tuş yoksa ? ? ? bi fotoğraf varsa koyarmısın bende merak ettim şimdi...