astra - insignia - scirocco

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: astra - insignia - scirocco

V40 güzel araç ama ne bileyim; Focus genetiği üzerine inşa edlmesi ve >Astra Cosmo ayarında donanım talep edildiğinde fiyatının kolayca 110-120.000 olmasına da değmez bence..

V 40 için geçn gün izmir' de test sürüşü yaptım. Araç 1.6 T otomatikti. 1.6 t sanki benim 1.4 t gibi geldi. 1.6 litrelik motor gücünü hissedemedim. Aracın içi deri koltuklarla gerçekten cezbediyor. ancak arka tarafta alçak tavan ve arka koltuğa oturduğunuzda kafanız direklere denk geliyor. bir de bagajı astraya göre 40 litre gibi hissedilir derecede küçük. fiyatı ise 90 binlerde(Astra donanım fiyatı yaklaşık) Tavan cam tavan yapılmış ancak açılmıyor, sunroof yok yani. v40 yerine s 60 a da baktım oda astra cosmo ayarı 100 binin üzerinde.

Kısaca volvo v40 pirestij ve güvnlik, ancak okadar paraya ihtiyaçları nekadar karşılar düşünülmeli derim.

perionur link' Alıntı:
V 40 için geçn gün izmir' de test sürüşü yaptım. Araç 1.6 T otomatikti. 1.6 t sanki benim 1.4 t gibi geldi. 1.6 litrelik motor gücünü hissedemedim. Aracın içi deri koltuklarla gerçekten cezbediyor. ancak arka tarafta alçak tavan ve arka koltuğa oturduğunuzda kafanız direklere denk geliyor. bir de bagajı astraya göre 40 litre gibi hissedilir derecede küçük. fiyatı ise 90 binlerde(Astra donanım fiyatı yaklaşık) Tavan cam tavan yapılmış ancak açılmıyor, sunroof yok yani. v40 yerine s 60 a da baktım oda astra cosmo ayarı 100 binin üzerinde.

Kısaca volvo v40 pirestij ve güvnlik, ancak okadar paraya ihtiyaçları nekadar karşılar düşünülmeli derim.

V40 ın 1.6T otomatiği testlerde de gücünü hissettiremediğinden eksi not alıyor.

En dolu paketi advance, ki cosmodan da dolu, 82.000'e bırakıyorlar(hatta deri koltuk opsiyonuyla beraber). Burda tartışıldığı kadar pahalı bir araç değil. R-design + R-design pack'i de 82'ye bırakıyorlar.

volvo çekilişine katıldım çıkarsa herkese benden bir test sürüşü :D

sallierim link' Alıntı:
volvo çekilişine katıldım çıkarsa herkese benden bir test sürüşü :D

Bayide kullandığımız gibi kullanabiliyor muyuz :D

Yanılmıyorsam dünya genelinde ölüm oranının en az gerçekleştiği markaydı fiyatları biraz tuzlu ama hak ediyor bence

Volvo güvenlik denilince akla gelen ilk marka, kesinlikle hak edilmiş bir ünvan bu. Benimde gönlümde bir V40 yatıyor açıkçası.

GNSpower link' Alıntı:
Volvo güvenlik denilince akla gelen ilk marka, kesinlikle hak edilmiş bir ünvan bu. Benimde gönlümde bir V40 yatıyor açıkçası.

S80 almaya niyetli arkadaşıma Volvo yetklisinin dediği; "Bu araçlardan henüz ölü çıkmadı" idi

Arkadaş bunu duyunca heyecanlandı ve galerideki S80 in içinde vefat etti, lakin bir S80 in içinden ölü çıkamazdı o yüzden ayıp olmasın diye diriliverdi, diğer meyhaneye gittik ordan  general__p

Geri