Astra J 1.3 Cdti siparişi verdim Ama!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan albertxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J 1.3 Cdti siparişi verdim Ama!!!!

Doğru seçim doğru karar sizi üzmeyecek emin olun hayırlı uğurlu olsun her bindiğinizde keyif alacaksınız ve astra ailenizden bir birey olacak güle güle kullanın

Aracınız hayırlı olsun, üzeceğini pek sanmıyorum çevremdeki arkadaşlarımda var ve hepside performansından memnun ve herşey bir yana yakıt tüketimin az olacak, tekrardan hayırlı olsun.

Ynt: Ynt: Astra J 1.3 Cdti siparişi verdim Ama!!!!

Kullandığınız araca göre yorumlarsak performans konusunda problem yaşamazsınız
Okuduğunuz problemler her araçta çıkacak diye birşey söz konusu değil içiniz rahat olsun
Siyah çol asil ve astrada kendini en çok gösteren renklerden düzenli olarak yıkarsanız çok memnun kalırsınız hayırlı olsun

Çok teşekkürler bilgiler için:) Birde şu bayırda kalkmıyor vs konusuna açıklık getirir misiniz.Babam duymuş onu şöyle böyle diyor:) Partner kalkıyor ona göre :D

Yok oyle bisey :) araci dagda tepedemi kullaniorlar anlamiom ki :)

Valla partnerle daha tepe çıktık bir sorun çıkmadı :D İşte babama söledim yine de iyice merak ediyor :)

Aracin performansi hakkinda baskalarina sorarak bilgi sahibi olamazsin en guzeli kendin test ediceksin istde olsan gel veriyim kullan derdim;cok rahat 190lara cikan bir arac seni uzmez sanirim sadece ara hizlanmalarda istedigin performansi alamazsin;ses konusunda rahat kl aractan ses falan gelmiyor astra malzeme ve iscilik bakimindan olduka kaliteli bir arac icine bindjginde sen de bu aractan ses falan gelmeycegini anlyacaksin

albertxx link' Alıntı:
Valla partnerle daha tepe çıktık bir sorun çıkmadı :D İşte babama söledim yine de iyice merak ediyor :)
hocam 1.4 t kullanıcısıyım 150-160tan sonra rüzgar sesi geliyor ama ses tonunu değiştirmeden muhabbete devam edebiliyorsun... sıkıntı yok yani... teknik verilere bakınca beygir ve tork açısından partnerden üstün bir araç astra.. konfor olarak sizi kesinlikle tatmin edeceğinin garantisini verebilirim... öyle çok hızlı da kullanmıyormuşsunuz zaten o yüzden sizi çok üzmez... kalkışlarda çabuk olmadığı da 1.6 motorlar ile kıyaslandığı zaman bu eleştiri getirilebilir... bence canınızı hiç sıkmayın.. zaten arabayı aldığınız da çok seveceksiniz.. en güzel kısmı da depoyu fulledikten sonra petrol istasyonunun yolunu unutmanız olacaktır.. :) allah hayırlı etsin kaza bela vermesin....

Herkes yazmış zaten, çok güzel bir araç için sipariş vermişsiniz. Allah kazasız, belasız binmeyi nasip etsin. Arabamı 2011 Kasım'da aldım, hala içine bindiğim zaman anlamadığım bir mutluluk ve heyecan yaşıyorum. İlk arabam bu olsa, ondan böyle diyeceğim de durum böyle değil. Bu mutluluk/heyecan aracın duygulara çok hitap eden bir bütünlüğü olmasından kaynaklanıyor sanırım.

Aracı tahminen 50 km civarı kullandım dik yokuşlardada özellikle dur kalk yaptım biraz deviri yükseltmek gerekiyor kalkış yapabilmek için onun dışında bir sıkıntı olmuyor zaten belli bir devirden sonra daha iyi cevap veriyor gaz pedalına

Geri