Astra J 1.3 CDTI Sport için fiyat aldım... Ne dersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan REC1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J 1.3 CDTI Sport için fiyat aldım... Ne dersiniz?

eforgin link' Alıntı:
nerde yaptırdınız hocam ?

Ledlerin tamamını kendim taktım (bu konuda lisans yaptım  ;D)

Film ve Far ampulleri için ustam var, siz aracı alın, benim aracı inceleyin beğenirseniz aynılarını size de yaparız, hiç sorun değil...

emreaarslan link' Alıntı:
taktırdıklarınız xenon değil mi fiyat paylaşırsanız sevinirim.

Hayır, karşı sürücünün görüş sağlığı ( + küfür yememek adına) merceksiz fara xenon takılmasına karşı olduğum için beyaz ampul taktım... Merceksiz xenon artık şAHİN işi oldu benim gözümde... şiddetle PHILIPS Diamond Vision tavsiye ederim... montajı da basit, 2 dk sürüyor ve aracınız garanti dışı kalmıyor...

hocam ihtiyacım olacak size, aracınıza bakmak için rahatsız edicem sizi inşallah benimkinede uygularız :)

eforgin link' Alıntı:
hocam ihtiyacım olacak size, aracınıza bakmak için rahatsız edicem sizi inşallah benimkinede uygularız :)

Estağfurullah, ne zaman isterseniz bakabiilrsiniz... Özelden numaramı yolluyorum...

by-Abdullah link' Alıntı:
ordu bayisi çok hesaplıdır.bende alırken uygun fiyat vermişlerdi ama arac olmadığı için alamadım..servise yolum düşmüştü..özellikle hizmet anlayışları süper..

Bir önceki aracımı da ordan almıştım (2011 Astra - H)

Uzun yola çıkmadan önce aracın sağını solunu kontrol ettirmek üzere kontrole götürdüm hiç ama hiç ikiletmeden benim yanımda aracı lifte kaldırıp bir güzel incelediler, yağına suyuna baktılar ''Gönül rahatlığıyla yola çıkabilirsiniz'' dediler ve 1 kuruş almadılar...

Kendilerini tebrik ediyorum  greatt

Abdullah bey Erzurum buluşmasına sizi de bekliyoruz

Geri