- Konuyu Başlatan
Genleşme tankina gelen üst hortuma bakiyorum radyatöre gelen kalın hortumları sıktıkça köpüklü su geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dediklerinizi kontrol ettim hiç bir şey göremedim dedigim gibi araba ısınınca giderken su eksiltiyor soguyunca geri yükseliyor su bu gun petrolde durdum su eklemek için alt taraftan su geliyordu yere baktim takip ettim yok hemen radyatorunde arkasinda bir şey vardi ordan mi geliyor anlamadim su ekledim eve geldim şimdi yine yere su gelmemiş ordan gelse devamli gelmez mi ?Hortumları kontrol et.
İçeriye halıya bak ıslak mı.
Radyatöre bak korozyon veya kabartı var mı.
Yağ çubuğunu çek yağın rengi ve kıvamı farklı mı.
Tekrar yedek su kabına su koy ve ne kadar eksilmiş gör sonra bekle gözle eksilme görüyor musun görmüyorsan çalıştır gez termostat açsın sonra yine kontrol et.
Ne desek boş en kötü ihtimal üst kapak veya bloktan sorun yaşarsın.
En iyi ihtimal bir yerde delik var oradan boşaltıyordur.
100 110 termostat acar 113 ilk kademe 118 2. Kademe fanIyi akşamlar arkadaşlar benim sorunumu hallettim conta yamulmuş yanma gibi bir şey termostat fan radyatör çogu bakım yapıldi hazır açılmışken dikkat ederdim nasıl hararet gördü anlamadim şimdi bu astra J lerde fan açma kademelerini biliyormusunuz kac dereceyi geçince ilk kademe fan açıyor mesela ?
Çalışma aralığı 100 110 simdi gösterge de gösterse millet onu hararet yapmış sanar o yüzden 90 hatta astra h kasalarda hararet göstergesi bile yokTamda sormak istedigim bu neden yukseliyorsa gostergedede yükselmiyorda 90 da kalıyor gösterge