Astra J 1.3 ecoflex Son Hızlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BAKUTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J 1.3 ecoflex Son Hızlar

lidokain link' Alıntı:
190-200 yapabilmesi doğalda araç kendini kasmadan ,bağırmadan kax kaça rahat çıkabiliyor.ivmelenmesi nasıl dizelci arkadaşlar
yukarıda yazdım hocam; kasmadan 140 -150 yapıyor. kasarsan ve aracı bağırtırsan son hızda  207 ye  kadar çıkıyor ama gel görki anlık tüketim 27 litre oluyor ve araç yandım Allah diye bağırıyor  :)

national geographic te arada bir çıkar " otomobil ilk bulunduğunda ortalama hız 10 km/saat  iken günümüzde şehirlerde gene aynı rakamı tutturabiliyoruz .trafik keşmekeş, her batçıkta  araızalanmış araçlar , her köşede trafik polisi veya ceza kesen kameralar.o yüzden isterse 400-500 yapsın ne farkeder önemli olan ivemelenme.

kesinlikle haklısın bende her zaman onu diyorum bağırt bağırta  yüksek hıza çıkmanın anlamı yok. önemli olan ara hızlanma ivmelenme ve serilik diye....

Sizlerin dediği ara hızlanma vs bu konuda sorulmamış ilk başta son hız diye açılmış konu.
Sonraki sorulara bakarsak. Araba gitmiyor. 1. vites ölü 2de biraz rahatlayıp 3te anca rahatlıyor. ֖yle atiklik seven bastımmı gitsin diyen kişiler için tatmin eden araç değil. Ama gezmeyi seviyorsanız, ekonomi, güven .estetik istiyorsanız bu araç tam sizlik. Performans beklemeyin. 
avukatakın link' Alıntı:
kesinlikle haklısın bende her zaman onu diyorum bağırt bağırta  yüksek hıza çıkmanın anlamı yok. önemli olan ara hızlanma ivmelenme ve serilik diye....
lidokain link' Alıntı:
190-200 yapabilmesi doğalda araç kendini kasmadan ,bağırmadan kax kaça rahat çıkabiliyor.ivmelenmesi nasıl dizelci arkadaşlar

merhabalar;

eminimki dizel alan herkes aracını tanıyordur.konuyu acarken sorup ogrenmek ıstedıgım sadece gordugunuz en yuksek degerdi?
tabıkı yakıt tukemıtının ve aracın kendı sınırlarının uzerınde performans gosterırken motor sesının artacagı ortadadır.
bunu soyle dusunun guzel guneslı bır gun , musaıt uzun duzgun bır yolda astra ecoflexınızın ıcındesınız , dur bakım kac km yı goruyor en son dıyerek gordugunuz hız degerını merak edıyorum.

selamlar.

siz bizim yakıt başlığımıza gelip hava atıyorsunuz ya işte gün oldu devran döndü:)) yakaladım sizi:)) hehehe zorlayarak 200 demek? bizim 4. vites yani? :)) (arkdaşlar alınmasın lütfen sizleri yabancı görmediğimden takılıyorum)

Gökhan_55 link' Alıntı:
siz bizim yakıt başlığımıza gelip hava atıyorsunuz ya işte gün oldu devran döndü:)) yakaladım sizi:)) hehehe zorlayarak 200 demek? bizim 4. vites yani? :)) (arkdaşlar alınmasın lütfen sizleri yabancı görmediğimden takılıyorum)
her işin bir rövanşı vardır tabiki.... :)  ya  bu arada  şehir içi bir depo ile 1000 km de  ayrı bir huzur veriyor insana :)

:) ben sessizliği seviyorum bilirsiniz ya benzin=sessizlik:) bide açık havayı severim hatta onun için arabayı hem sanruflu aldım oda yetmez diye benzinli aldım ki sık sık benzin alırken dışarıya çıkıp egzersiz yapabileyim diye:)

Gökhan_55 link' Alıntı:
:) ben sessizliği seviyorum bilirsiniz ya benzin=sessizlik:) bide açık havayı severim hatta onun için arabayı hem sanruflu aldım oda yetmez diye benzinli aldım ki sık sık benzin alırken dışarıya çıkıp egzersiz yapabileyim diye:)
pollyanacılık son haddinde :)

hava bugun güzel yerler kuru gidiyimde bir iki dizel mizel ne denk gelirse geçiyimde geliyim:)

Geri