Astra J 1.4 140 hp sport stil pk hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulker16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ulker16

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar yeni astra sport stil paket aldım. aslında stil pk almayacaktım ama son anda öle oldu aracı ocak ayında alıcam.fakat sport modelin jantları çok hoşuma gidiyodu. stil paket aldığım için cosmo jantı ile gelicek dedi bayide satış danışmanı biraz kafam karıştı.acaba sitl paketten vazmı geçsem.konu ile bilgsi olan varsa bi açıklık gtrrse sevinirm biraz tuhaf bir durum sitil paket alıyosun jantlar değşiyo..

Ynt: Astra J 1.4 140 hp sport stil pk hk.

Sport jantın tanesi 650 tl cosmonun tanesi 412 tl.ayrıca sportun jantı daha güzel.Forumda still paket alip sport jantı gelenler olmuş ama genelde cosmo jantı geliyor.bunu kesinlikle istemediğinizi belirtirseniz bu şekilde alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Stil olunca sınıf atlıyosun ya  o yuzdendır. cosmo jantları daha klas ancak spor degil. Butun üst sınıf premium araclarda Cosmo tarzı jantlar var.

Jant için still paketten vazgeçilmez.Ben olsam vazgeçmezdim.Cosmo jantıda güzel duruyor

DERT ETTİĞİNİZ ŞEYE BAKIN GELİR GELMEZ SERVİSTE DEĞİŞTİRİN PARA VERMEYİN VE BU ŞEKİLDE KONUŞUN ANLAŞIN.

Bende 1.4 t sport still paket aldım bana teklif dahi etmediler cosmo jant  ??? Bu kadar farklılık gösteriyor mu yahu servisler?  battle_Teroriste

vallahi teklif  değil zaten arac  cosmo jantı ile geliyo dediler.. takıldım bu konuya ya stıl paketten vazgecicem yada sport jant alıcam  ???

Jant her türlü değişir lakin sunroof bir daha gelmez. (:

Ben aracımı 29 kasımda teslim aldım stil pakettte sadece sunroof ve blletooth geldi jantlar sport ilginç

Ynt:

Aynen benimde still paketle sadece sunroof ve bluetooth geldi zaten orjinalidr o sport jant aracda standart O.o

Geri