Ynt: Astra j 1.4 Ecoflex - Motor Sesi Sorunu? "8 Temmuz - YENI SORUN Video"
Ve olan oldu motor lambasi yandi. Ekranda servise git yazisi cikti. Daha kötüsü aramadan cok kötü sesler geldi ve cok asiri sarsinti yapti. Kaskomuzun cekicisi geldi. Usta yanindaki ciraga güleren sesi sordu. Gencecik cocuk bujilerden geliyo dedi. Bujilerin izolasyonu bozukmus. Bu birden olan bisey degilmis zamanla olurmus. Isin garip yani en son garanti bitmeden önce videoya cekip opele gitmistim ve ustabasi bizzat sesi duymustu, ama bisey bulamamislardi. Garanti bittikten 1 ay sonra motor lambasi yanmis oldu. Opele götürdüm araci ve bilerek ustanin verdigi bilgi kagidini göstermedim. Tabiki sorunu bulamadilar. Sonra dayanamadim ve belgeyi gösterdim. Arac 1 gün serviste yatti. %70 indirimle 297€ ödedim. Güya opel aslinda hic indirim yapmicakmis falan filan. Bide utanmadan hata tespitinden 79,99€ almislar. Artik iyice pes ettim. 2 yasinda 34000km de arac. 2 senede servise 100 kere gittim. Bidaha Asla Opel arac almicam diye yemin ettim. Insallah Allah nasip ederse bu araci zararina dahi olsa verip Passat 1.4 122Ps alicam. Disimizden tirnagimizla biriktirip sifir arac aldik "tamirhanelerde sürünmeyelim 5-10 sene bizi rahat ettirsin diye" ama tamirhaneden cikamadik. Insallah benim yasadigim sorunlarin 10da 1ini yasamazsiniz. Yemin ediyorum saclarim beyazladi. Yardimlariniz ve ilginiz icin sizlere cok tesekkür ediyorum.