Ynt: Astra J 1.4 T ve 1.6 T Remap
600-700 e yapıyorlar normalde 1200 çok olmuş sanki
600-700 e yapıyorlar normalde 1200 çok olmuş sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sting link' Alıntı:Bu Gazihan istanbulda mı arkadaslar birde 1200 tl bence biraz fazla ederi en fazla 1000 tl olabilir
Garantiyi etkiliyormu bu uygulama ya daha benim garantinin bitmesine 4 yıl var parça atılacaksa sok tak parça olanlardan mı açaba ??Tolga KARACA link' Alıntı:Eser Focus Tdci ye yazılım için 650 lira dedi, bizim Astra 1.4T içinse bir parça takılıyormuş -kalabalıkta konuştuğumdan detayı duyamadım- yani yazılım değil, sanırım bu yüzden fiyatı farklı.
Sting link' Alıntı:Garantiyi etkiliyormu bu uygulama ya daha benim garantinin bitmesine 4 yıl var parça atılacaksa sok tak parça olanlardan mı açaba ??
Tolga KARACA link' Alıntı:En kolay sizinkilere uygulanıyor zaten 045thumbsup
janjan link' Alıntı:Performans ve yakıt tüketimi olarak değişen neler var peki
TOGI link' Alıntı:Mehmet Gazihan OBD denmi atıyor yazılımı bilmiyorum ama Paşaoğlu OBD den atıyor..
Beyin sökülmemesi güzel tarafı tabi bu arada 1200 bence de çok pahalı , Paşaoğlu çok daha ucuza yapıyor.
Tolga KARACA link' Alıntı:Paşaoğlu 1.4T lere yazılım atıyor mu detayları biliyor musun?