Akünün kutup başını çıkar sök temizle tak kutup başını yerleştir aracı çalıştır gaz verme 10 dakika kendi kendine rolanti de çalışsın adaptasyon yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akunun kutup baslarini soktukten sonra gaz kelebegini sokuyorum temizliyorim takiyorum sonra akuyu bagliyorum calistiriyorum 10 dk gaz vermeden dogru mu anladim ? gaz kelebeginin soketini cikarmadan soksem daha garanti olur galibaAkünün kutup başını çıkar sök temizle tak kutup başını yerleştir aracı çalıştır gaz verme 10 dakika kendi kendine rolanti de çalışsın adaptasyon yapar
Aynen doğru üstad kelebeğin soketini çıkar ama kopabilir kırılabilir yuva sorun çıkmaz bu şekilde yap soketi çıkar daha temizlersin hemAkunun kutup baslarini soktukten sonra gaz kelebegini sokuyorum temizliyorim takiyorum sonra akuyu bagliyorum calistiriyorum 10 dk gaz vermeden dogru mu anladim ? gaz kelebeginin soketini cikarmadan soksem daha garanti olur galiba
sensoru ben cok temizledim kontak spreyi ile fakat - 20 ve - 9 degerler normal mi ?ltft uzun vadelidir stft kısa vade birisi + iken diğeri - olmaz ltft 0 yakın olur veyahut max -5 olur buda yüzde 5 zengin demek opel için normaldir stft anlık değişir ama sürek 0 ile -5 arasında gezmeli + olmaz olursa fakir demek zarar verir ama biz +5 -5 değerlerini normal kabul edebiliriz bence sensör değişmeyip temizlenmeliydi boğaz da temizlenip bakılmalıydı
Yok duzelmedi iste normal degerlerden artarak 20 ve 9a sabitlendi bekledik dusmedi gaz verdik dusmedi yani bu durumda zengin oluyor anladigim kadariyla..birden düzelmez üstad 1 2 dakikada düzelir
-20 ise zengindir map arızasında 1 de araç patırtılı çalışırYok duzelmedi iste normal degerlerden artarak 20 ve 9a sabitlendi bekledik dusmedi gaz verdik dusmedi yani bu durumda zengin oluyor anladigim kadariyla..