Öncelikle Merhaba;
Temmuz Ayının sonunda aldım. Şuana kadar ortalama 8000km yol yaptım. Öncelikle yaz dönemi olduğu için tatilimize de bununla yaptığımız için baya iyi kullandığımı söyleyebilirim. Uzun yol tecrübesini konuyu aratarak ya da aşağıda yazdıklarımı okuyabilirsin. Onun dışında aynı dönem araç alan arkadaşların konuları da mevcut arayarak araştırabilirsin.
Öncelikle burdaki seçiminizi etkileyece olan konu maddiyattır, Maddi konuda gücünüz bu araca yetiyorsa kesinlikle memnun kalırsınız. Ama daha iyi araç varmı derseniz konu başka yerlere gider.
Hep söylediğim gibi daha üst sınıftan, audi - bmw- vw sınıfını kullandıktan sonra o kadar boş bir model gibi geldi ki, aldığım dönemde araca çok para yatırmak istemediğimden bir arkadaşım tavsiyesiyle 1.4 T Benzin Otomatik 2020 model Edition Plus aracımızı teslim aldığımda, hiç ama hiç aracı sevmemiştim.
Sonrasında aşağıdaki konuya bakarsanız, uzun yola gittim ama araba resmen kendini sevdiriyor.
Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle aranıza katılalı bir kaç hafta oldu ve zaman zaman forumlarda detaylı paylaştığınız bilgilerle memnun olduğumu belirtmek isterim. Aracımı yeni aldım ve ilk defa aracımla uzun yola çıktım. Antalya'ya , yol güzergahı biz Bursa-Soma - Alaşehir- Akhisar- Söğüt üzerinden...
www.opelim.net
Kronik sorun denilen olayların başında LPG gelir benim şahsi fikrim, araştırmayı da sevdiğim için genel anlamda çıkardığım sonuçlar var.
1- LPG Turbo olan araçlarda sorun yaratmasa da illa başka problemlere yol açıyor.
2- Bakımlar düzenli, tavsiye edilen yağları kullanmalısınız.
3- Araba ve şoför arasında bence BMW 'den sonra bağ kuran tek araç ASTRA J
4-Güvenlik söz konusu olduğunda araçın ağırlığı ortada.
5- Yol tutuşu ve virajlardaki performans iyi.
Olumsuz söyleyebileceğin, gördüklerim ve duyduklarım
1-Yakıt fazla yaktığı söyleniyor.
2-Teknolojik açıdan çok fazla bir seçenek yok
3-Genel anlamda ses-multimedia vs kullanıcı tatmin etmiyor.
4-Arka tampon plastik olduğu için boyası çabuk atma yapabiliyor.
Bunları bilerek alırsanız, bence çıkan sonuçlara göre yaklaşık 4 aydır kullanıcısı olarak, yakıt oalrak başlarda 9-10lt lerden aşağıya düşmedi ama şuan 7lt-8lt arasında. Performansına göre aslında iyi yakıyor, çünkü hakkını veriyor.
Multimedia vs. çok boş diye sızlanmamak lazım ben tek tek hepsini yaptırdım, ciddide para ödedim ama bu seçenek keyfi bence..
Onun dışında ERDEMİR/ Esenyurt/ İstanbul dan almıştım aracı, alırken satıcı baya ilgiliydi,sonrasında da ufak tefek şeyler için servise gittiğimde para pul ödemeden bazı gereksinimleri yaptırdığımı söyleyebilirim. Durdukça değer kaybeden değil, değer kazanan bir araç ve gerçekten inanılmaz derecede piyasası var çok hızlı satışı oluyor.umarım yardımcı olabilmişimdir.