ASTRA J 1.6 115 HP ARACIMA sprintbooster

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan REİS38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: ASTRA J 1.6 115 HP ARACIMA sprintbooster

sanalbiri link' Alıntı:
Ben de sprint boosterdan istiyorum.300 TL'den fazla vermek de istemem açıkçası.Bir ara sahibinden.com'da birisi 400 TL'ye az kullanılmış olarak satıyordu.Ona da 300'e ver alayım diye mesaj atmıştım.Sonra ilan yayından kalktı. :)
hahaaa o ilana bende 250 vereyim demistim oda 300 veren oldu dedi demek osman sendin o.  011zaa

Sponsor seervisler duyun sesimizi sb istiorz sb siz arac kalmasin kampanyasi baslatalim destek verin :))..

Ben bu saatten sonra SB olmadan araca binmem o kadar net söylüyorum. Araç standart gaz pedalı tepkisiyle son derece uysallaşan tepkiler veriyor zaten gerek yabancı makalelere gerekse meşhur yazılımcı arkadaşımız Mehmet Gazihan a göre 1.4T motorlar potansiyeli hiç zorlanmamış motorlar, bu da gaz tepkilerinin ağırlığı, devrin ağır yükselişi ve basıncı düşürülmüş benzin pompasından belli zaten.

Doğan ın arabaya denediniz mi hiç?

eketen link' Alıntı:
Doğan ın arabaya denediniz mi hiç?

Yok, sistemin anahtarını konsola yapıştırdığımdan.. Aslında baştan akıl etseydim yapıştırmazdım nasılsa söküp takması kolay diğer araçlarda denerdim  :-[

O benim arabayı denemişti ama.

B֜LENT link' Alıntı:
hahaaa o ilana bende 250 vereyim demistim oda 300 veren oldu dedi demek osman sendin o.  011zaa
Bş«lentcim sen alma sakın.Senin arabada kesin arıza ışığı yakar bu meret...  011zaa

IIfastexII link' Alıntı:
Sponsor seervisler duyun sesimizi sb istiorz sb siz arac kalmasin kampanyasi baslatalim destek verin :))..

Biz sizi duyuyoruz ancak euro'yu düzenleyenler bizim sesimizi duymuyor :)

Geri