Astra J 1.6 115 HP Atmosferik Motorda Devirdaim ve Trigger Kayışı Arasındaki Bağlantı?

Telefondaki fotolarda çekmemişim o bölgeyi yarın sabahtan çekip atarım. Şöyle bir bilgi aklıma geldi bu arada makyajsız kasa gelmişti özel servisteyken motor bölümüne baktığımda hidrolik yağ kutusu ve direksiyon kayışı yoktu o araçta çok şaşırtmıştım. Sizin araç makyajsız kasa mı ?

Telefondaki fotolarda çekmemişim o bölgeyi yarın sabahtan çekip atarım. Şöyle bir bilgi aklıma geldi bu arada makyajsız kasa gelmişti özel servisteyken motor bölümüne baktığımda hidrolik yağ kutusu ve direksiyon kayışı yoktu o araçta çok şaşırtmıştım. Sizin araç makyajsız kasa mı ?

Aynen. Makjaysız... Boşuna almış gibi olduk o zaman.

Kuvvetle muhtemel dediğim gibi yarın resim atarım yine de. Iade edebilirsen et ya da forumdan birisine de satabilirsin :)
Bu kayış olmadığına göre biz de acaba ne eksik? Yani elektronik servo direksiyon mu yok makyajlı kasalara göre?

Makyajlı kasa motor bölümü üstten görünüşü böyle. İşaretlediğim kayışın altında gözüken ise v kayışı, triggeri zaten göremeyiz. Direksiyon yağ kutusu ve direksiyon kayışı makyajsız kasalarda yok. Ne getirir ne götürür bilemiyorum bilgi sahibi arkadaşlar yorumlarlar artık.

Ekli dosyalar

• IMG_20190627_095933.webp
    IMG_20190627_095933.webp
    243.8 KB · Görüntüleme: 162
IMG_20190627_100925.jpg

Geri