Ynt: Astra J 1.6 115 hp Yakıt Tüketimi
[/quote]
2000Tl'ye filan gelmişti yanlış anımsamıyorsam,garantisiz olursa 1500 civarına geliyor ama garantili takın Hiç karşılaşmadım yağ yakma problemiyle veyahut başka bir sıkıntı ile...Zannedersem bu kitin parçaları araçlarımıza tam uyumlu o yüzden problem çıkartmıyor,korkmanıza gerek yok bu kadar taktırınca problem olmadığını göreceksiniz
ne kadara taktırdınız ayrıca lpg li araçlarda yağ yakma mevzusu olur sizin araçta şu an için bi yağ yakma olayı var mıtolgahan06 link' Alıntı:[quote author=ED35 link=topic=2363.msg59151#msg59151 date=1321895926]
Landi-Renzo yetkili servis tarafından takılan tek lpg'dir bizim araçlara.Parçaları tamamen A16XER'ye özel olarak yapıldığından tercih edilmesinde fayda var + olarak yağlama sistemi takılırsa tadından yenmez Arkadaşlar sürekli soruyor başka bir konuda da bahsettim ama en iyisi lpg için bi başlık açmak olacak sanırım
[/quote]
2000Tl'ye filan gelmişti yanlış anımsamıyorsam,garantisiz olursa 1500 civarına geliyor ama garantili takın Hiç karşılaşmadım yağ yakma problemiyle veyahut başka bir sıkıntı ile...Zannedersem bu kitin parçaları araçlarımıza tam uyumlu o yüzden problem çıkartmıyor,korkmanıza gerek yok bu kadar taktırınca problem olmadığını göreceksiniz