Ynt: Astra J 1.6 115 hp Yakıt Tüketimi
Ben 115 AS ile 150 km'lik bir ş.dışı yolda sonunda 6.2 görmeyi başardım 90km cc ile.
Ben 115 AS ile 150 km'lik bir ş.dışı yolda sonunda 6.2 görmeyi başardım 90km cc ile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
thnxx thnxxeketen link' Alıntı:3000 e gelmiş arabada zaten zaman geçmiş. İlk 1000 1500 km her ihtimale karşı (%100 kusursuz işlenmiş parça uyumu olamayacağı riskine karşı) rodaj prosedürünü uygulamak gerekli. Bunu sadece motor rodajı olarak düşünmeyin, aktarma organları da rodaj a ihtiyaç duyar. Neticede rodaj parçaların birbirine nazikçe alıştırılması demek. Bu saatten sonrada yapmanız gereken gerçek motor rodajı; aracı uygun devirlerde TAM GAZ kullanmak ki segman oturtma denilen şey gerçekleşsin. Segmanı en mükemmel şekilde oturtmanın bundan başka bir yolu yok. Öünkü kendi çalışma dögüsü içinde çalışarak değil, ateşlemenin sağladığı yüksek basınçla tam manası ile gerçekleşmektedir. 1000km kadar bu şekilde kullanım yetecektir segmanların oturması için. Hatırlatma olsun soğuk motor normal ısısına gelene kadar beklenmelidir hep.