Ynt: Astra J 1.6 115Hp Aracıma Uyumlu LPG Sistemi
Doğru karar bravoo
Astra 1.6 115Hp link' Alıntı:Çorum özençlere taktıracağım.
Doğru karar bravoo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Astra 1.6 115Hp link' Alıntı:Çorum özençlere taktıracağım.
Hocam bu değerler çok iyi. Ben de nasipse 2 haftaya kadar kavusacagim astra sedanima. Bu değer in tamami şehirici mi yoksa karisik mi. Bir de araciniz 1.6 115 hp mi?adRe J link' Alıntı:Hep 11 litrede kalacak değil bende aracımı alınca ilk 1000 km 11-12 litrede yaktı.... şimdi 2,300 km de ve fotoraflarım aşağıda sürekli şehir içi kullanımda ve km ye dikkat araç ortalama hızımda 38,5
İllaki tüp takılacaksa samsundakini bilemem ama çorum brc iyi diye biliyorum teyzem ve eniştemlerin 3-4 aracına lpg uygulandı bir problem çıkmadı
[img=800x600]http://i.hizliresim.com/Vpq9ZR.jpg[/img]
[img=800x600]http://i.hizliresim.com/P3L73v.jpg[/img]
cihan seker link' Alıntı:Hocam bu değerler çok iyi. Ben de nasipse 2 haftaya kadar kavusacagim astra sedanima. Bu değer in tamami şehirici mi yoksa karisik mi. Bir de araciniz 1.6 115 hp mi?
WeReWoLF link' Alıntı:Ankara da BRC diğer iller için Landirenzo derim.
Nedeni Ankara da Mocan var.
Merhabalar,velidurmuş link' Alıntı:Bende ankara mocanda brc taktirdim aracima 5ay oldu 8000 km yaptim maşallah tik yok
dronay link' Alıntı:Merhabalar,
Sivas Opel bayinde Landirenzo marka otogaz sistemini taktırcam. Ruhsata işli şeklinde alacagım. Bi arkadasım işletme ruhsata 3 yıl muaneye gitmez sıfır araba. Eğer işletirsen muane masrafı cıkar. Bu doğru mu? Doğruysa kaç yılda bir muane girecegim? Ruhsata işletmezsem bunun cezası yok mu? Bir de Sivas ı da ısparta kadar tavsiye eder misiniz?
Onay bey hoş geldinizdronay link' Alıntı:Merhabalar,
Sivas Opel bayinde Landirenzo marka otogaz sistemini taktırcam. Ruhsata işli şeklinde alacagım. Bi arkadasım işletme ruhsata 3 yıl muaneye gitmez sıfır araba. Eğer işletirsen muane masrafı cıkar. Bu doğru mu? Doğruysa kaç yılda bir muane girecegim? Ruhsata işletmezsem bunun cezası yok mu? Bir de Sivas ı da ısparta kadar tavsiye eder misiniz?
Aracim 1.6 115 hp degerler şehir içi normal tüketim decihan seker link' Alıntı:Hocam bu değerler çok iyi. Ben de nasipse 2 haftaya kadar kavusacagim astra sedanima. Bu değer in tamami şehirici mi yoksa karisik mi. Bir de araciniz 1.6 115 hp mi?