astra j 1.6 turbo odak dynamics superchips yazılım uygulaması

Ynt: astra j 1.6 turbo odak dynamics superchips yazılım uygulaması

gokhandinler link' Alıntı:
teşekkür ederim :)
zaten sorun ordaydı 180 beygir araç kullanıyorum bu ara hızlanmalardaki hantallık niye...
daha önce 2009 honda civic sedan 1.8 140bg kullanıyordum atmosferik olmasına rağmen ara hızlanmaları harikaydı.

Astra hem ağır hem vites oranları uzun hem de 1.6 turboda turbo basıncı ş.içi ara hızlanmalarda yeterince dolmadığından 180Hp yi belli etmiyor.

Civic sedansa daha hafif, daha kısa oranlı şanzıman ve de atmosferik beslemeli olduğundan gaz pedalına direkt yanıt verir ve -40Hp ye rağmen ş.içindeki "konforlu" ara hızlanmalarda daha canlı hisettirir.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Astra hem ağır hem vites oranları uzun hem de 1.6 turboda turbo basıncı ş.içi ara hızlanmalarda yeterince dolmadığından 180Hp yi belli etmiyor.

Civic sedansa daha hafif, daha kısa oranlı şanzıman ve de atmosferik beslemeli olduğundan gaz pedalına direkt yanıt verir ve -40Hp ye rağmen ş.içindeki "konforlu" ara hızlanmalarda daha canlı hisettirir.
kesinlikle hondadan sonra zaten ister istemez bu nasıl 180 bg dedim ama turbolu araç kullanımıda atmosferiğe göre farklı

Hayırlı olsun degerler cok guzel gercı aracı sız musaıt bır zamanda dyno ya cıkarın tum olcumlerı yapılsın daha saglıklı olacaktır

hayırlı olsun ,bir nasip olmadı bana yaptırmak :)

Ynt:

onurody link' Alıntı:
Yazılım her modele atıla biliyormuu
2012 model dizellere atılamıyor mesela..

Ynt:

Bu konuyu bence marka model şeklinde atılıyor atılmıyor fiyat ayrıntısı falan güzel bir cizelge olsa iyi olur

Gökhan yeni beygirlerin hayırlı olsun güle güle kullan :)

Tork biraz dana yüksek olsaymış süper olurmuş :)

TOGI link' Alıntı:
Gökhan yeni beygirlerin hayırlı olsun güle güle kullan :)

Tork biraz dana yüksek olsaymış süper olurmuş :)
teşekkür ederim tolga
evet tork birazdaha yükselse dahada güzel olurdu ama bu değerler şuan yeterli ve güvenli gibi :d

bence değerler güzel.chip yapılacaksa böyle yapılmalı arabaya birden 50 beygir yüklemek arabanın parçalarına büyük zarar verirdi..

Geri