Ynt:
Valla astra 1.6 dizellerde 65-72 araliginda olur bence..
Valla astra 1.6 dizellerde 65-72 araliginda olur bence..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dreamofice link' Alıntı:Saka mi bu? Kiytirik corolla , golf dizel 80bin küsüre satiyor bu ulke bir anda zenginlestide insanlar bu fiyata c segmenti arac aliyir bizim haberimiz mi yok?
neden duşuş olsunkı baksanıza dolar Euro habıre çıkıyor tepelereoceans34 link' Alıntı:aynen satış rakamlarında iyice düşüş olacaktır sanırım
CALİBRA BG link' Alıntı:neden duşuş olsunkı baksanıza dolar Euro habıre çıkıyor tepelere
sen duşuş olsun dıye yazmışın bende dolar euor çıkıyor duşuş nasıl olsunkı yazdım bolye gıderse bayıler daha şimdiden sınek avlamaya başladı bıleoceans34 link' Alıntı:yaniii.araç daha mı çok satılır diyorsunuz
albertxx link' Alıntı:Araç satışı düşücektir.Nedenlerini hemen yazıyorum.
1-Faizler çok yüksek kredi çekmeye açık açık diyorum kimsenin totosu yemez.Hele bu kadar fazla faiz ödemeye.
2-Araç fiyatları çok uçuk euro 3.04 ve bu büyük ihtimal 3.10 lara gelicek
3-Kredi kartı taksit muhabbeti var.9 a düştü.İnsanlar gidip 10bin lira kredi kartından çektiriyorlardı 5bin lira çektiriyorlardı 12 taksitle alıyorlardı şimdi oda kalmadı artık.
Bu nedenlerden ötürü satış işi düşücektir.Tabi birde araç zamları gelmeye devam edicek.Kıssadan hisse paranız yoksa örneğin 60bin liralık araba için en az 40bin lira nakitiniz olursa alırsınız 10bin 20 bin koyup artık alamazsınız araç.Zaten belli kısmını nakit vermeniz gerekiyor.
albertxx link' Alıntı:Araç satışı düşücektir.Nedenlerini hemen yazıyorum.
1-Faizler çok yüksek kredi çekmeye açık açık diyorum kimsenin totosu yemez.Hele bu kadar fazla faiz ödemeye.
2-Araç fiyatları çok uçuk euro 3.04 ve bu büyük ihtimal 3.10 lara gelicek
3-Kredi kartı taksit muhabbeti var.9 a düştü.İnsanlar gidip 10bin lira kredi kartından çektiriyorlardı 5bin lira çektiriyorlardı 12 taksitle alıyorlardı şimdi oda kalmadı artık.
Bu nedenlerden ötürü satış işi düşücektir.Tabi birde araç zamları gelmeye devam edicek.Kıssadan hisse paranız yoksa örneğin 60bin liralık araba için en az 40bin lira nakitiniz olursa alırsınız 10bin 20 bin koyup artık alamazsınız araç.Zaten belli kısmını nakit vermeniz gerekiyor.