Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astra j 2015 model benzinli aracımın deposundan patlama sesi geliyor
anladığım kadarıyla depoda hava sıkışıyor ve atmıyor patlama yapıyor. Depı kapağını açınca hava boşalıyor patlama yapmıyor bir müddet sonra yine aynısı
Açıkcası bugüne kadar hiç karşılaşmadım, duymadım. Patlamadan kastınız nedir nasıl bir ses oluşuyor. Depo içersinde benzin/dizel çalkalanma sesini biliyoruz ancak patlama olayını duymadım.
Calkalanma değil. Araç biraz yol yaptıktan sonra ışıkta durduğumda Aralıklarla Pat pat pat diye ses yapıyor müsait bir yerde durup benzin doldurma kapağını açınca parrrrtt yapıp boşanıyor. Bir müddet aralıkla yaptığı ses kesiliyor yeniden aynı
Kanister valfi var arizalidir. Depo icerisinde bulunan havayi emme manifolduna gonderir.Hava dedigin sey benzin buharidir. hVa kirlrtmemis olur bu sistemle
Kanister valfi var arizalidir. Depo icerisinde bulunan havayi emme manifolduna gonderir.Hava dedigin sey benzin buharidir. hVa kirlrtmemis olur bu sistemle