Astra j 2015 model benzinli aracımın deposundan patlama sesi geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hamdi1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hamdi1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
anladığım kadarıyla depoda hava sıkışıyor ve atmıyor patlama yapıyor. Depı kapağını açınca hava boşalıyor patlama yapmıyor bir müddet sonra yine aynısı

Bir fikri olan yokmu

Açıkcası bugüne kadar hiç karşılaşmadım, duymadım. Patlamadan kastınız nedir nasıl bir ses oluşuyor. Depo içersinde benzin/dizel çalkalanma sesini biliyoruz ancak patlama olayını duymadım.

Calkalanma değil. Araç biraz yol yaptıktan sonra ışıkta durduğumda Aralıklarla Pat pat pat diye ses yapıyor müsait bir yerde durup benzin doldurma kapağını açınca parrrrtt yapıp boşanıyor. Bir müddet aralıkla yaptığı ses kesiliyor yeniden aynı

Aynı problemi ben de yaşıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi?

Kanister valfi var arizalidir. Depo icerisinde bulunan havayi emme manifolduna gonderir.Hava dedigin sey benzin buharidir. hVa kirlrtmemis olur bu sistemle

Aynı problemi ben de yaşıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi?
Malesef bir çözüm bulamadım oto elektrikcisi kaputun altında bulunan valfı temizledi daha yapmaz dedi değişen bir şey olmadı

Kanister valfi var arizalidir. Depo icerisinde bulunan havayi emme manifolduna gonderir.Hava dedigin sey benzin buharidir. hVa kirlrtmemis olur bu sistemle
Tavsiyen nedir bu konuda kardeş

Geri