Astra J - 3D Havuzlu Paspas Seti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J - 3D Havuzlu Paspas Seti

gradient link' Alıntı:
Yok Doğan. Mert'inki ile aynı. Kutuyu alınca çok hafif gelmişti şüphelendim ama açınca rahatladım. Yumuşak bir malzeme. Kullanalım bakalım. Kışın iyi olacak.

Bence yaz için daha ideal.

100 tl ye aldım ama cok kullnışlı bir ürün biraz pahalı gibi ama kaliteli gercekten

güzel gerçekten ben de buna benzer bir ürünü 100'e almıstım.

Emrah64 link' Alıntı:
bende bu ürünü aldım gayet memnunum en güzeli kauçuk
bende buna benzer bir ürün almıştım 3d paspas hepsiburadadan. Ama o çıkıntılara geçmesi için yapılan deliklere girmedi orjinal paspas gibi, bende orjinal paspasın üzerine yerleştirdim. Çok memnun kalmadım açıkcası hep kayıyor deliklere geçmediğinden ötürü.

gradient link' Alıntı:

Şimdi bende plastik 3d olandan var bunuda yazın kullanırım diye düşündüm. Birde ne bileyim ürünü yakından görmedim ama kışın kar yağmur çamur bu nedenle yaz dedim.

Forumdan bi üyeden 50 tl ikinci el aynı paspasları aldım.Kaymasını engellemek için orijinal paspaslardaki çıtçıtları çıkardım yeni paspasa taktım bıçakla hafif esnetince çıkıyor plastik kısımlar ...

Emrah64 link' Alıntı:
100 tl ye aldım ama cok kullnışlı bir ürün biraz pahalı gibi ama kaliteli gercekten
AYnısını bende geçen yıl 120 tl ye almıştım çok kullanışlı güzel bir ürün ama mert kardeşimisizin paspası daha güzelmiş bea  >:(

Emrah64 link' Alıntı:

acaba nerden aldınız l,nk var mı.teşekkrler.

Geri