Arkadaşlar merhaba,
foruma yeni üye oldum. 34 yaşındayım. İstanbul'da oturuyorum.
Bu aralar ikinci el 50-60 bin aralığında otomatik bir araç bakıyorum.
Kafam oldukça karıştı. Astra J kasa 2012 sport ya da cosmo donanım ya da citroen c4 e-hdi 2012-2013 confort plus otomatik arasında kaldım en son. Yılda 20-25 bin km yapıyorum. Astra alırsam kesin lpg taktırmayı düşünüyorum. Fiyatlar biraz karışık sahibinden. com da.
Sizce 2012 sport donanım otomatik 1-2 parça çizik boyalı astra piyasası ne olmalı?
Astra tercih etmeli miyim?
Astra alırsam nelere bakmalı/baktırmalıyım?
Cosmo ile arasında ciddi fark yok sanırım Afl dışında. Bulduğum araçta bluetooth ve otomatik katlanır ayna var yazıyor. Bu pakette bu özellikler var mı? Sonra'dan xenon taktırabiliyor muyuz?
2012-2013 modelleri arasında çok fark var mı? Hangisini tercih etmeliyim?
İşin ehli arkadaşlardan acil yardım rica ediyorum.
Tşk
foruma yeni üye oldum. 34 yaşındayım. İstanbul'da oturuyorum.
Bu aralar ikinci el 50-60 bin aralığında otomatik bir araç bakıyorum.
Kafam oldukça karıştı. Astra J kasa 2012 sport ya da cosmo donanım ya da citroen c4 e-hdi 2012-2013 confort plus otomatik arasında kaldım en son. Yılda 20-25 bin km yapıyorum. Astra alırsam kesin lpg taktırmayı düşünüyorum. Fiyatlar biraz karışık sahibinden. com da.
Sizce 2012 sport donanım otomatik 1-2 parça çizik boyalı astra piyasası ne olmalı?
Astra tercih etmeli miyim?
Astra alırsam nelere bakmalı/baktırmalıyım?
Cosmo ile arasında ciddi fark yok sanırım Afl dışında. Bulduğum araçta bluetooth ve otomatik katlanır ayna var yazıyor. Bu pakette bu özellikler var mı? Sonra'dan xenon taktırabiliyor muyuz?
2012-2013 modelleri arasında çok fark var mı? Hangisini tercih etmeliyim?
İşin ehli arkadaşlardan acil yardım rica ediyorum.
Tşk