Ynt: Astra J AFL+ Advanced Front Lighting System Hakkında Merak Edilenler
cosmo almamın en büyük sebebiydi.hem görünüş hemde güvenlik açısından.
cosmo almamın en büyük sebebiydi.hem görünüş hemde güvenlik açısından.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merdo link' Alıntı:Ayrica hic tahmin edemezdim bixenonun astra da olacagini.
Benim gordugum hep luks ve ust segment araclarda vardi ve bayiliyordum selektorlerine
koczeynel link' Alıntı:bayramda ankara'ya gidip geldim bi türlü aktif edemedim afl yi. kitapçıkta da bulamadım en sonunda olm zeynel salla gitsin dedim ama nasıl olacak çok merak ediyordum (itiraf ediyorum sırf afl yi denemek için gitmiştim )
selektör yapar gibi iki kere mi çekiyoruz yoksa uzunları yakıp kapatıp tekrar yakıyormuyuz (ileri ittirip?) aşağı inip denemediğim için soruyorum da
bahadircakir link' Alıntı:[quote author=koczeynel link=topic=111.msg60537#msg60537 date=1322211042]
bayramda ankara'ya gidip geldim bi türlü aktif edemedim afl yi. kitapçıkta da bulamadım en sonunda olm zeynel salla gitsin dedim ama nasıl olacak çok merak ediyordum (itiraf ediyorum sırf afl yi denemek için gitmiştim )
selektör yapar gibi iki kere mi çekiyoruz yoksa uzunları yakıp kapatıp tekrar yakıyormuyuz (ileri ittirip?) aşağı inip denemediğim için soruyorum da
koczeynel link' Alıntı:[quote author=bahadircakir link=topic=111.msg60552#msg60552 date=1322216726]
[quote author=koczeynel link=topic=111.msg60537#msg60537 date=1322211042]
bayramda ankara'ya gidip geldim bi türlü aktif edemedim afl yi. kitapçıkta da bulamadım en sonunda olm zeynel salla gitsin dedim ama nasıl olacak çok merak ediyordum (itiraf ediyorum sırf afl yi denemek için gitmiştim )
koczeynel link' Alıntı:[quote author=bahadircakir link=topic=111.msg60552#msg60552 date=1322216726]
[quote author=koczeynel link=topic=111.msg60537#msg60537 date=1322211042]
koczeynel link' Alıntı:mesela aux girişini hala bulamadım
eketen link' Alıntı:[quote author=koczeynel link=topic=111.msg60581#msg60581 date=1322223049]
mesela aux girişini hala bulamadım