Astra J Amfi güç kablosu hakkında yardımm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emqare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Amfi güç kablosu hakkında yardımm

Bu da resmi. içerden çekemedim ama umarım işinizi görür.

Ekli dosyalar

• 2013-10-10 18.00.16.webp
    2013-10-10 18.00.16.webp
    77.6 KB · Görüntüleme: 52

Aklımda bulunsun ilerleyen zamanda benimde ihtiyacım olacak o tünele :) Ama arabayı böyle görünce de içim cızzz ediyor.

kenangokhan link' Alıntı:
Aklımda bulunsun ilerleyen zamanda benimde ihtiyacım olacak o tünele :) Ama arabayı böyle görünce de içim cızzz ediyor.

Malesef insanı üzüyor; bu nedenle birdaha araca dışarıdan birşey taktırmak mı Allah uzak etsin. Yeni araç alacaklara tavsiyemdir 3-5 fazla verin bu tür manzaralar ile karşılaşmayın. Ben hem de 3 kez karşılaştım.

perionur link' Alıntı:
Ön kamera taktırırken torpidonun sağ taradında kocaman bir alan mevcut. Ustaya sorduğumda bunu herkes bilmez gibi bir hava attı. O boşluk sağ çamurluk sinyalinin arkasına ulaşıyor. sinyalim kırıldığında ustanın çektiği kabloyuda gördüm :)
İlgin için teşekkür ederim @perionur. Resimde torpidoyu sökmüşler.Bahsi geçen tünel söküldükten sonra mı görünüyor.Soldan geçirmeyi planlıyordum kabloyu ama sağ taraf müsaitse ordanda geçirilebilir.

perionur link' Alıntı:
Malesef insanı üzüyor; bu nedenle birdaha araca dışarıdan birşey taktırmak mı Allah uzak etsin. Yeni araç alacaklara tavsiyemdir 3-5 fazla verin bu tür manzaralar ile karşılaşmayın. Ben hem de 3 kez karşılaştım.
perıonur ereğlının neresınde ıkamet edıyorsun

Geri