Astra J anahtar sorunu

osmansevim

Kayıtlı Kullanıcı
38-Kayseri
Arkadaşlar merhaba,

Anahtarlığın sustası bozuldu zor açılıp kapanıyor komple kabınımı değişmek gerekli yoksa tamiri olur mu orjinali nerde olur teşekkürler.

Merhaba , Komple değiştir. Elindeki orjinalden kopya yaptır, Zaten onu yapan iyi anahtarcılar vardır mutlaka yaşadığınız ile göre araştırmanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: osmansevim
Internetten 30 40 tl ye al kabı değiştir sorun ortadan kalkar

• Beğen
Tepkiler: osmansevim
Internetten 30 40 tl ye al kabı değiştir sorun ortadan kalkar

Geçen ay ben öyle yaptım. İnternetten almadım ama anahtarcıya gittim, birebir aynı kabı taktı. 40 TL verdim.
Benim anahtarda susta sorunu yoktu. Düğmelerin üstündeki plastik çıtır çıtır kırıldı.

Öncesinde servise sormuştum, yeni anahtar gelecek, kodlayıp veririz dediler. İstedikleri fiyat tam aklımda kalmadı ama sanırım 2.000 TL. civarıydı.

Geçen ay ben öyle yaptım. İnternetten almadım ama anahtarcıya gittim, birebir aynı kabı taktı. 40 TL verdim.
Benim anahtarda susta sorunu yoktu. Düğmelerin üstündeki plastik çıtır çıtır kırıldı.

Öncesinde servise sormuştum, yeni anahtar gelecek, kodlayıp veririz dediler. İstedikleri fiyat tam aklımda kalmadı ama sanırım 2.000 TL. civarıydı.
Doğrudur üstad servis pahalı yapar zaten kabı direk değişirken susta ile değişim yapar sorun kalkar bizim 3 üncü susta oldu 4. Yolda onada astra h araç astra j kabı takacağım bu sefer

• Beğen
Tepkiler: Guven
Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için kabını alıp ya da anahtarcıya sorup değiştireyim.

• Beğen
Tepkiler: Guven ve Kaan.
İnternette videosu var cok kolay degisimi al kendin bile degistirirsin

Geri