Ynt: Astra J Android cihaz satışı başlamıştır.
Ayrıca sadece trt payına takılman da ayrı bi mevzu. Diğer sorulara neden cevap vermiyorsun. 800x400 çözünürlükte sen bana full hd görüntüyü ver ben sana arabamı verecem ok?
metlife link' Alıntı:Yahu Türkçe anlatıyorum. Komik olan ben değil sizsiniz. Bana 1200 Tl'ye mal edemezsin diyorsun ama sen 1400 Tl'ye satışını yapıyorsun. bak çok kolay bir mantık. Sen bunu 1400 Tl'ye satıyorsan bunun içinde kar da vardır. Dolayısıyla kar ile 1400 Tl'ye satıyorsan sana maliyeti de en az 1200 Tl civarı olur. Benim anlatmak istediğim bu. Son defa söylüyorum. Bana 1200 Tl'ye mal edemezsin diyorsun Ama sen 1400 Tl'ye satış yapabiliyorsun. Bunu idrak et önce bi.
Son olarak Trt Bandrolü ithalatçı için bilmemne için ayrı ayrı olmaz. Her ürünün gtip'i olur. Bu gtiplere göre trt payı vardır. Bunun da en düşüğü 7 euro en yükseği 18 euro'dur. Sizden 88 euro alan arkadaş başka birşey almıştır sizden.
Ayrıca sadece trt payına takılman da ayrı bi mevzu. Diğer sorulara neden cevap vermiyorsun. 800x400 çözünürlükte sen bana full hd görüntüyü ver ben sana arabamı verecem ok?