Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tesisattı falan yok kablo çektirmek zorunda kalacak malesef çok değişil bir durum ya hoparlör koysan ne olur koymasan ne olur bari onu yapsalardı ama ... Opelin bu tarz oyunları dışında maşallahı var ama malesef herkesin bir kusuru oluyor mutlakaBen ön arka jblin üst serilerinin componentlerini kullanıyorum şu adan mdeli aklımda yok. Jbl yada alpine tavsiye ederim. Arka hoperlör deliğinin çapını ölçerek alın öndekilerden farklı olabilir bizim corsalardaki gibi.
İşin komiği 2000li yılların renaultları gibi arkada hoperlör olmaması anlaşılır bişey değil. Tesisatı var mı bari yada ana ünite 4 çıkışlı mı?
Bence bu olay opel türkiye kaynaklı olabilir. Çünkü içinden çıkan hoperlörler birkaç euroyu geçmez. Tesisat olmayıp ana ünitede çıkış olabilir belki üzerindeki etiketi dikkatlice incelemek gerek. Gerçi tesisat olsa ne olacak 0.50 kablo kullanıyorlar 2.5 mm2 bakır hoperlör kablosuyla değişim çok fark ediyor.Tesisattı falan yok kablo çektirmek zorunda kalacak malesef çok değişil bir durum ya hoparlör koysan ne olur koymasan ne olur bari onu yapsalardı ama ... Opelin bu tarz oyunları dışında maşallahı var ama malesef herkesin bir kusuru oluyor mutlaka
Malesef yok2007 model 207 de bile kötü de olsa 4 hoparlör vardı benim. 2017 astra j edition plus da hoparlor yok anladim da kabloda mı yok gercekten? Yuuh.