Astra j ayna altı led montajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra j ayna altı led montajı

madmax50 link' Alıntı:
Power led hocam bunlar. Ayak altında da kullanmıştık Samsung marka suya dayanıklı çok kaliteli bir malzeme.
Aa pardon o zaman hocam :).Samsung mu kullandınız yine?

madmax50 link' Alıntı:
Jant konusunda aracım beyaz olduğu için siyah opc jantları beğenmiyorum. Sport orjinal jantlar için beklemedeyim 700-800 gibi fiyatlara düşürebilirsem alacağım. Kapak jantlar konusunda da kafamı karıştırıyorlar bunlarda güzel değişmene gerek yok diyen çok oluyor.

Saç jant diğer araçların saç jantlarından daha güzel evet doğru fakat dış modifikasyon yapıldıktan sonra (power led) jant eksikliğini sen de zamanla hissedersin. Sport jantlar güzel tercih olur. :)

sallierim link' Alıntı:
Aa pardon o zaman hocam :).Samsung mu kullandınız yine?

Evet Samsung. Ayna altı kapı kolu gibi değil tekrar sökmek saatler alıyor bu bakımdan maksimum kalitede led kullanmak zorunlu. Normalde tek led kullanacaktım ama yapılan uygulamalara baktım yerde dairesel bir aydınlık oluşuyor, ben homojen bir aydınlatma istedim ve çok hoş oldu.

madmax50 link' Alıntı:
Evet Samsung. Ayna altı kapı kolu gibi değil tekrar sökmek saatler alıyor bu bakımdan maksimum kalitede led kullanmak zorunlu. Normalde tek led kullanacaktım ama yapılan uygulamalara baktım yerde dairesel bir aydınlık oluşuyor, ben homojen bir aydınlatma istedim ve çok hoş oldu.
güzel olmuş gerçekten.bayağı emek istiyor bu uygulama.elinize sağlık

emeğpinize sağlık maliyet ne oldu ve nerde yaptırdınız öğrenebilirmiyim. Ayak altı led çalışmasınıda görebiliyormuyuz

appleman link' Alıntı:
emeğpinize sağlık maliyet ne oldu ve nerde yaptırdınız öğrenebilirmiyim. Ayak altı led çalışmasınıda görebiliyormuyuz
Ankara Ataparkta yapıldı. Yaptırmak isterseniz ustanın telefonunu özelden vereyim. Maliyeti kendisiyle görüşürsünüz zira montajı beraber yaptık.

Ayak altı led montajı
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=10549.0

Gayet başarılı. Ledin kalitesi ışıktan belli. Emeğinize sağlık.  bravoo

Aydn link' Alıntı:
Gayet başarılı. Ledin kalitesi ışıktan belli. Emeğinize sağlık.  bravoo

Teşekkür ederim.

güle güle kullanın  greatt

Çok güzel ve şık olmuş güzel günlerde kullanın.

Geri