Astra j Bilgi Ekranı takılmaları...kadran yanındaki

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan balkan-25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

balkan-25

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar aracım 2010 1.6 115 hb dün akşam arabayı çalıştırdım benzin lambası zaten yanıyordu, bilgi ekranı takıldı fonsiyon tuşuna basıyorum çalışmıyor, stop edip tekrar çalıştırdım düzelmedi birkaç km yol gittikten sonra tekrar stop edip çalıştırdım düzeldi. sizdede böyle bir problm oldu mu ?

Ynt: Astra j Bilgi Ekranı takılmaları...kadran yanındaki

aracım 2012 1.4t sport cok şükür bu zamana kadar hic bir problem yaşamadım tekrar ederse servise gösterin derim gecmiş olsun

Hangi ekranda takılı kaldı acaba?

Benzin seviyesi belli bir sınırın altına düşünce bilgi ekranını kontrol edemiyoruz bu zaten bilinen durum ama,sizin problem bunun dışında bir problem sanırım,benimde başıma hiç böyle bir şey gelmedi...

benzin uyarısı vardı ama en fazla 15 km falan önce yanmıştı takıldı kaldı öyle kapatılmada kapanmadı benzin aldıktan sonra çalıştırdım düzeldi.

balkan-25 link' Alıntı:
benzin uyarısı vardı ama en fazla 15 km falan önce yanmıştı takıldı kaldı öyle kapatılmada kapanmadı benzin aldıktan sonra çalıştırdım düzeldi.
Sizin problemin nedeni büyük olasılıkla benzin seviyesinden kaynaklanıyor, benzin belli bir seviyenin altına inince önce sesli bir uyarı duyarsınız, daha sonra sizi yine uyarmak için kontrol ekranı kilitlenir yani kumanda edemezsiniz, benzin alınca da düzeldi diyorsunuz zaten...

Benzin ışığı yanıp sönmeye başladığında herşey yakıt az yazısından ibaret oluyor. (:

GNSpower link' Alıntı:
Benzin ışığı yanıp sönmeye başladığında herşey yakıt az yazısından ibaret oluyor. (:
bu ışığı sık görenler bak nasıl biliyor :),´´ve o an bir ışık gördüm beni çağırıyordu içimi bir ürperti kapladı.........yine benzin istasyonunun ışığıydı ve pompacı beni boş pompaya çağırıyordu :D ``

ulas79 link' Alıntı:
bu ışığı sık görenler bak nasıl biliyor :),´´ve o an bir ışık gördüm beni çağırıyordu içimi bir ürperti kapladı.........yine benzin istasyonunun ışığıydı ve pompacı beni boş pompaya çağırıyordu :D ``

Aynen. O ışık yanıp sönmüyor mu birde artık bana göz kırpıyormuş gibi geliyor. Pom-pa, pom-pa, gel sende istiyorsun biliyorum. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Aynen. O ışık yanıp sönmüyor mu birde artık bana göz kırpıyormuş gibi geliyor. Pom-pa, pom-pa, gel sende istiyorsun biliyorum. ((:
artık nasır tuttu hissetmiyor :D

Geri