Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mustafa, bence tekrar açtırmaya hiç gerek kardeşim. Üst ledler yeterli. Dahası abartı olur ve emanet durur gibi geliyor bana. Boşuna sök tak yapma. Bence şu haliyle canavar gibi.
Mustafa, bence tekrar açtırmaya hiç gerek kardeşim. Üst ledler yeterli. Dahası abartı olur ve emanet durur gibi geliyor bana. Boşuna sök tak yapma. Bence şu haliyle canavar gibi.
Yapılamadı hocam. Fara zarar vermeden açabileceğimiz bir yöntem arayışı içindeyiz. Kesme ya da zorlayarak açılabiliyor ama farın nem alma olasılığı yüksek oluyor.
arkadaşlar 2012 olan aracımdakı farları 2000 tl ye cosmo farları nı montaj yapa bileceklerini soylediler bi xenon olacak ama afl olmacak zaten benım ıstedıyımde xenon.sizce bı sakıncası olurmu hıc bırsekılde arıza ısıyı yanmıcanı tahahut ettıler bır cok kez uygulamasını yapmıslar.yaptıranlar vede sakıncasını goren olmu mu veya memnun kalan tavsiyelerinizi bekliyorum
arkadaşlar 2012 olan aracımdakı farları 2000 tl ye cosmo farları nı montaj yapa bileceklerini soylediler bi xenon olacak ama afl olmacak zaten benım ıstedıyımde xenon.sizce bı sakıncası olurmu hıc bırsekılde arıza ısıyı yanmıcanı tahahut ettıler bır cok kez uygulamasını yapmıslar.yaptıranlar vede sakıncasını goren olmu mu veya memnun kalan tavsiyelerinizi bekliyorum
Cosmo farları farklı araçlarda kullanılamaz, cosmo farı sökülüp içine farklı mercek takıyorlar. Kendi farlarınızı da bu işlemi yaptırabilirsiniz maaliyeti yaklaşık 600 liradır.
2000 tl..... general_non_non bence cok fazla mustafanın dedıgı gıbı yapmak cok daha mantıklı
hatta o kadar parayı gözden çıkardıysanız konunun başındaki sistem cok daha güzel.