- Konuyu Başlatan
fotoğraflar biraz puslu çıkmış daha iyi resimler çekince göndereyim yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
poliüretan sünger mi acaba?Deri. Plastiği başta çok hafif geldi gayri ihtiyari sordum sağlam mı diye. Bi malzeme adı dedi ama adını unuttum, yalnız bu mobese kameralarının kullanıldığı malzemeden yapılıyormuş, sağlam olduğunu söyledi sıkıntı yaşarsan bana ulaş dedi.
Deri parçanın altı yumuşacık sünger çok rahat o konuda. Evet eşya gözüne çift taraflı bant ile yapıştırılıyor, delme biçme vs. yok. Şu ana kadar bir gıcırdama vs.de olmadı. Görünümünden ve kullanımından çok memnun kaldım. Detaylı fotolar çektim ancak akşam unuttum göndermeyi, cezaevinde çalıştığım için gün içinde telefon kullanamıyorum. Ama ürüne şu videodan sonra ulaştım.poliüretan sünger mi acaba?
Deri parçanın altındaki malzeme nedir? Eşya gözüne sabitleniyor sanırım...
Bagaj lambası var. Onda sorun yok. 2016'da sıfır astra j alırken, sedanda kol dayama bulunmuyorken hb kasada vardı. Neyi ne zaman çalacakları belli olmuyor.Enteresan..Bende 2012 model Astra J 1.3 Hb Edition yani en boş paket vardı ve üzerinde orjinal kolçak ve bagaj lambası vardı...Demekki malzemeden daha sonra kısmışlar ...
2015 ten sonra ki versiyonlar bicok sey yokEnteresan..Bende 2012 model Astra J 1.3 Hb Edition yani en boş paket vardı ve üzerinde orjinal kolçak ve bagaj lambası vardı...Demekki malzemeden daha sonra kısmışlar ...
MerhabalarDeri parçanın altı yumuşacık sünger çok rahat o konuda. Evet eşya gözüne çift taraflı bant ile yapıştırılıyor, delme biçme vs. yok. Şu ana kadar bir gıcırdama vs.de olmadı. Görünümünden ve kullanımından çok memnun kaldım. Detaylı fotolar çektim ancak akşam unuttum göndermeyi, cezaevinde çalıştığım için gün içinde telefon kullanamıyorum. Ama ürüne şu videodan sonra ulaştım.
Görüntüleme: https://www.youtube.com/watch?v=1JEmO3n4AHw
Merhaba Abdullah Bey.Merhabalar
Hocam acil olarak bu kolçaktan lazım) bulamadım güzel bişey... 05349566177 numaram. Kimden aldığınızı bana yazabilir miainiz