Ynt: Astra J Bug&Tar Remover (Zift & Böcek Temizleyici)
Öok uzun zaman önce almıştım Bug&Tar remover'ı. Yeni zift lekelerini çıkarma konusunda çok başarılı. Ama böcekler için bunu harcamaya gerek yok, %20 Amway LOC + %80 Su karışımı ile hazırladığım (sprey şişede) solusyonun şimdiye kadar çıkaramadığı basit leke/kir yok desem yeridir. Eşinize yada annenize sorun, Amway LOC kullanıyor olma olasılıkları yüksek. Öevrenizde birilerinin satıyor olma olasılığıda yüksek, olmadı gittigidiyor'da kesin vardır. Benzer ürünlerle karşılaştırıldığında sudan ucuz sayılır. Tavsiye ederim.
[/quote]
Yorumunuz için teşekkür ederim, konuya dair bilginizle daha sık aramızda görmek istediğimiz bir arkadaşımızsınız ayrıca.
Amway kullanan tanıdıklarım var evet, bizde şuan Dish Drops ürünü var sizinki sanırım geniş alanlarda kullanılan versiyonuydu.
ebony link' Alıntı:[quote author=Tolga KARACA link=topic=579.msg72893#msg72893 date=1324239572]
Arkadaşlar belki hatırlarsınız; Sonax böcek sökücü den çok memnundum, direkt aracın kirli kısımlarına sıkıp basınçlı makinayla yıkıyorsunuz ve sonuç %90 mükemmel.
Bunun yanısıra denemek için Meguiars dan da benzer ürünü almış memnun -başta- kalmamıştım; ürünü Sonax gibi araca sıkıp makinayla yıkayınca böcekler çıkmadığı gibi siyah plastik aksamlarda da beyaz ürün izi kalmıştı.
Gel zaman git zaman ogünden beri unuttuğum bu ürünü geçenlerde beze sıkarak kullandım; sonuç kesin bir mükemmellik! Örün hertürlü böcek zift vb çıkarıyor ve aynı zamanda araca cila da atıyor; Sonax gibi direkt kaportaya değil beze sıkıldıktan sonra uygulamk gerekiyor, bilginize.
Öok uzun zaman önce almıştım Bug&Tar remover'ı. Yeni zift lekelerini çıkarma konusunda çok başarılı. Ama böcekler için bunu harcamaya gerek yok, %20 Amway LOC + %80 Su karışımı ile hazırladığım (sprey şişede) solusyonun şimdiye kadar çıkaramadığı basit leke/kir yok desem yeridir. Eşinize yada annenize sorun, Amway LOC kullanıyor olma olasılıkları yüksek. Öevrenizde birilerinin satıyor olma olasılığıda yüksek, olmadı gittigidiyor'da kesin vardır. Benzer ürünlerle karşılaştırıldığında sudan ucuz sayılır. Tavsiye ederim.
[/quote]
Yorumunuz için teşekkür ederim, konuya dair bilginizle daha sık aramızda görmek istediğimiz bir arkadaşımızsınız ayrıca.
Amway kullanan tanıdıklarım var evet, bizde şuan Dish Drops ürünü var sizinki sanırım geniş alanlarda kullanılan versiyonuydu.