Sormadım sayın Bluetooth için bu kadar para veremem, diğer konudaki paylaşımınız daha mantıklıBu daha uygun bir seçenek ama teybi kendi aracınıza kodlatmanız lazım. Kilitli uyarısı almamak için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sormadım sayın Bluetooth için bu kadar para veremem, diğer konudaki paylaşımınız daha mantıklıBu daha uygun bir seçenek ama teybi kendi aracınıza kodlatmanız lazım. Kilitli uyarısı almamak için.
Onu ben yazmadım hocamAekadasta var demissiniz ondan sokturun. cuzi bi miktar para verin. cunku multimedia sistemi taktirdiysa bosta duruyordur. multimedianin,kendi ayri bluetoothu var
teşekür ediyorum. gayet açıklayıcı oldu.Bluetooth modulunu takar opcomla teypten acarsan cd400 de bluetooh ozellikli olur. Bluetooh modulu teypten ayri. Arkadasin izin verirse bluetooth modulunu aracindan soktursun kendi teyibine baglat istedigin olur.
Zafer Bey MerhabaBluetooth modulunu takar opcomla teypten acarsan cd400 de bluetooh ozellikli olur. Bluetooh modulu teypten ayri. Arkadasin izin verirse bluetooth modulunu aracindan soktursun kendi teyibine baglat istedigin olur.
Sokmeniz gereken modul