astra j cd 400 (bluetoot yok) yerine cd 400 plus (bluetoot var) takılabilir mi?

Aekadasta var demissiniz ondan sokturun. cuzi bi miktar para verin. cunku multimedia sistemi taktirdiysa bosta duruyordur. multimedianin,kendi ayri bluetoothu var

Aekadasta var demissiniz ondan sokturun. cuzi bi miktar para verin. cunku multimedia sistemi taktirdiysa bosta duruyordur. multimedianin,kendi ayri bluetoothu var
Onu ben yazmadım hocam :)

Bluetooth modulunu takar opcomla teypten acarsan cd400 de bluetooh ozellikli olur. Bluetooh modulu teypten ayri. Arkadasin izin verirse bluetooth modulunu aracindan soktursun kendi teyibine baglat istedigin olur.
Zafer Bey Merhaba
2013 Astra J Sport aracımdaki Cd400 ile bluetooth telefonla görüşme var fakat media aktarımı yok opcomla bu özellik açılabiliyor mu?

Sokmeniz gereken modul

images.jpeg-2.jpg

zafer bey arkadaşım bu modülün sökülmesi taraftarı değil. ben biraz araştırma yaptığımda bu modülü çıkma satan yerlerin olduğunu öğrendim. ancak sadece bu modülün eklediğim fotoğraftaki gibi kendisini satıyorlar bu kablo ve fişler yok

bluetooth.jpg

merak ettiğim aracın üzerinde bu fişler ve kablolar var mıdır. yoksa beyin kısmının yanında bu kablo ve fişleri de tedarik etmem gerekir mi? teşekür ediyorum.

Soken firma fislerinide gonderecektir

Geri