Astra J - Config (Ayar) Menüsü ve İşlevleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J - Config (Ayar) Menüsü ve İşlevleri

bu ozelikler editon da da varmı bulamıom bi turlu..

okan link' Alıntı:
bu ozelikler editon da da varmı bulamıom bi turlu..

Hangi özellikler acaba?
Biraz detaylardan bahsederseniz yardımcı olabiliriz.  :)

otomatık bugu gderme klima konrol modu vs gbi ayarlar..

okan link' Alıntı:
otomatık bugu gderme klima konrol modu vs gbi ayarlar..

Edition ve Enjoy donanımlı araçlarda otomatik ve çift bölgeli klima olmadığı için bu özellikler bizde aktif değil ne yazık ki.

MeRt link' Alıntı:
Benimki de o tarz bir ismile görünüyor abi ama isim değiştirme gibi bir seçeneğimiz galiba yok.  :(

Merhaba öncekilke incelemeniz için teşekkürler. Alır almaz bu özellikleri kurcalayacağım kesin :)

Benim de merak ettiğim bir konu şu bluetooth olayı. 2013 Astra 1.3 J HB Sport aldım. 20 gün sonra teslim alıcam aracı. Bluetooth stil paketle alınıyor ancak stil paket ekletemedik maddi durumdan dolayı :) İkinci el ilanlarında bluetooth hazırlık yazıyorlar. Her hangi bir menüden ayarla aktif yapılabiliyor mu yada bir cihaz takılarak mı aktifleştirilebilir. Teşekkürler şimdiden.

andreoni81 link' Alıntı:
Merhaba öncekilke incelemeniz için teşekkürler. Alır almaz bu özellikleri kurcalayacağım kesin :)

Benim de merak ettiğim bir konu şu bluetooth olayı. 2013 Astra 1.3 J HB Sport aldım. 20 gün sonra teslim alıcam aracı. Bluetooth stil paketle alınıyor ancak stil paket ekletemedik maddi durumdan dolayı :) İkinci el ilanlarında bluetooth hazırlık yazıyorlar. Her hangi bir menüden ayarla aktif yapılabiliyor mu yada bir cihaz takılarak mı aktifleştirilebilir. Teşekkürler şimdiden.
Bildiğim kadarıyla cyclone necvox gibi navigasyon cihazı taktırsanız bluetoohtu kullanabiliyorsunuz.still paket olmadan ve dediğim navigasyon cihazını taktırmadan kullanamıyorsunuz

andreoni81 link' Alıntı:

ilgili kit burda mevcut.

http://www.opel-accessories.com/tr-TR/Yeni_Astra/Bilgi-E%C4%9Flence_Sistemleri/Bluetooth_Eller_Serbest_Kiti/13336588

ttt35 link' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla cyclone necvox gibi navigasyon cihazı taktırsanız bluetoohtu kullanabiliyorsunuz.still paket olmadan ve dediğim navigasyon cihazını taktırmadan kullanamıyorsunuz

teşekkürler..

Gorsellik katman daha kalıcı olmasını sağlamış.  Emeğine sağlık hocam  thnxx

Geri