Ynt: Astra J - Config (Ayar) Menüsü ve İşlevleri
bu ozelikler editon da da varmı bulamıom bi turlu..
bu ozelikler editon da da varmı bulamıom bi turlu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan link' Alıntı:bu ozelikler editon da da varmı bulamıom bi turlu..
okan link' Alıntı:otomatık bugu gderme klima konrol modu vs gbi ayarlar..
MeRt link' Alıntı:Benimki de o tarz bir ismile görünüyor abi ama isim değiştirme gibi bir seçeneğimiz galiba yok.
Bildiğim kadarıyla cyclone necvox gibi navigasyon cihazı taktırsanız bluetoohtu kullanabiliyorsunuz.still paket olmadan ve dediğim navigasyon cihazını taktırmadan kullanamıyorsunuzandreoni81 link' Alıntı:Merhaba öncekilke incelemeniz için teşekkürler. Alır almaz bu özellikleri kurcalayacağım kesin
Benim de merak ettiğim bir konu şu bluetooth olayı. 2013 Astra 1.3 J HB Sport aldım. 20 gün sonra teslim alıcam aracı. Bluetooth stil paketle alınıyor ancak stil paket ekletemedik maddi durumdan dolayı İkinci el ilanlarında bluetooth hazırlık yazıyorlar. Her hangi bir menüden ayarla aktif yapılabiliyor mu yada bir cihaz takılarak mı aktifleştirilebilir. Teşekkürler şimdiden.
andreoni81 link' Alıntı:Merhaba öncekilke incelemeniz için teşekkürler. Alır almaz bu özellikleri kurcalayacağım kesin
Benim de merak ettiğim bir konu şu bluetooth olayı. 2013 Astra 1.3 J HB Sport aldım. 20 gün sonra teslim alıcam aracı. Bluetooth stil paketle alınıyor ancak stil paket ekletemedik maddi durumdan dolayı İkinci el ilanlarında bluetooth hazırlık yazıyorlar. Her hangi bir menüden ayarla aktif yapılabiliyor mu yada bir cihaz takılarak mı aktifleştirilebilir. Teşekkürler şimdiden.
ttt35 link' Alıntı:Bildiğim kadarıyla cyclone necvox gibi navigasyon cihazı taktırsanız bluetoohtu kullanabiliyorsunuz.still paket olmadan ve dediğim navigasyon cihazını taktırmadan kullanamıyorsunuz
metlife link' Alıntı: