Ynt: Astra J Cosmo Bluetooth ve Rehber
[/quote]Bana şimdi birde telefon masrafı çıktı iyi mi ?
[/quote]
Eğer Nokia almayı düşünüyorsanız ve kızaklı telefon seviyorsanız E66 tarzında telefonları tafsiye ederim, çok büyük bir ekranı yok ama maillarınızı fln da rahatlıkla takip edebiliyorsunuz,fiyatıda çok pahalı değil. Ayrıyeten sizi telefonda sinirlendiren müşterinin suratına telefonu, kızaklı olmasından dolayı, rahatlıkla kapatabiliyorsunuz, o anki stresinizide alıyor evil_Daemon Ama Nokia nın bütün telefonları araçla eşleşiyor diye biliyorum.
Birtek IPone 3GS lerde sanırım eşleşme sorunu olabiliyor, ek bilgi olarak bunuda belirteyim.
Ben şirket hattında Nokia E66 kullanıyorum, dediğiniz gibi tıkır tıkır çalışıyor.qwer001 link' Alıntı:şimd[quote author=markopasa86 link=topic=1268.msg42048#msg42048 date=1312440644]
[quote author=qwer001 link=topic=1268.msg42047#msg42047 date=1312437708]
Dün akşam birde Nokia marka telefonla deneme fırsatım oldu ve saat gibi çalıştığını gördüm sistemin.Hiç bir sorun yoktu.Samsung s5620 monte model cihazlar ile bizim aracların bluetooth sistemi tam çalışmıyor.Sorun tamamen telefondan arkadaşlar...
[/quote]Bana şimdi birde telefon masrafı çıktı iyi mi ?
[/quote]
Eğer Nokia almayı düşünüyorsanız ve kızaklı telefon seviyorsanız E66 tarzında telefonları tafsiye ederim, çok büyük bir ekranı yok ama maillarınızı fln da rahatlıkla takip edebiliyorsunuz,fiyatıda çok pahalı değil. Ayrıyeten sizi telefonda sinirlendiren müşterinin suratına telefonu, kızaklı olmasından dolayı, rahatlıkla kapatabiliyorsunuz, o anki stresinizide alıyor evil_Daemon Ama Nokia nın bütün telefonları araçla eşleşiyor diye biliyorum.
Birtek IPone 3GS lerde sanırım eşleşme sorunu olabiliyor, ek bilgi olarak bunuda belirteyim.