bencede araban yeni hiç yıpratmaya gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak bu çok iyi düşünülmüş...astra j de elektronik el freni yüksek hızlarda çekilince (sürekli çekili tutlacak )önce dört tekerlek fren yapıyor(kızaklama yapmıyor araç)ve aracı yavaşlatmaya başlıyor aracın hızı 5 km ye düşünce sadece arka tekerlekler frenleme yapıyor ,araç arka tekerlekleri kilitleyip duruyor amaç şöföre birşey olursa yandaki yolcu güvenle aracı durdura bilsin diye.
bencede bunu öğrendiğimiz çok iyi oldu teşekkürlerBak bu çok iyi düşünülmüş...
insan aracını tanımalı her durumda araç ne tepki verir bilmeli katılıyorumben bunu yapıcam falan dedim de haberim mi yok diye düşündüm,ilk başta.ama yorumlarıma baktım hiçde öyle bişey dememişim,hatta sadece merak ettiğim için sorduğumu söylemişim bi yorumumda.Arabaya zarar vericeğini aynı sizlerin bildiği gibi bende biliyorum.arabayı dağıtma amacında yada serserilik yapma amacında değilim yani,bilginize.
her ikisi de
Samsun Atakum'da sahil yolunda (3 şerit) ışıklarda yanımızda duran genç Hondacı gaza geldi, boy boy fark attıktan sonra diğer ışıklara gelmiştik. İstanbul'da birisi denemişti bende o yüzden biliyordum böyle bir sistem olduğunu. bu bahaneyle de denemiş oldukhatta erken bile durdurdu arabayı, hız 40km civarına düştükten sonra freni bırakıp bir süre daha ilerledik.
manueller için önemli olan o sırada debriyaja ne olur ne olmaz basıyor olmak lazım
hahahahaabi ne gerek var böle şeylere ya millet arabam yol tutmuyor önden arkadan heryerden savuruyor diye şikayet eder,bizde savrulmuyo diye ediyoruz![]()