Astra j detaylı orjinal kapı içi ledi uygulaması ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aalisan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra j detaylı orjinal kapı içi ledi uygulaması ...

aalisan link' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar ben araştırdım herkes transistör yazmış alıncak yer hakkında bizde yaklaşık 1gün board üstünde nerden alırsak sağlıklı olur diye uğrastık ondan yapcak arkadaşa yardımcı olmak amaçlı ekledim direk aynı yerlerden bağlantı alabilmesi için
Orjinali bu şekilde zaten aşağı yukarı ama siz canbus sistemine ekleme yapıyorsunuz şu anda bu durumda arada bir söküp bakmanızı öneririm oksitlenme veya lehimden kopma söz konusu olursa kumanda paneli yanıp masraf açabilir kablonun başka devre elemanlarına teması sonucu

adRe J link' Alıntı:
Orjinali bu şekilde zaten aşağı yukarı ama siz canbus sistemine ekleme yapıyorsunuz şu anda bu durumda arada bir söküp bakmanızı öneririm oksitlenme veya lehimden kopma söz konusu olursa kumanda paneli yanıp masraf açabilir kablonun başka devre elemanlarına teması sonucu

Bilgilendirmeniz içinde teşekkür ederim gerekli izalasyon ve hat sabitlemesini yaptım kabloyu asılsanız dahi hareket etmiyor boardun üzerine yapıştırıldı ısıya dayanıvak bir şekilde

thnxx thnxx

Güzel bir hafta sonu uğraşı...

Elinize sağlık.

Elinize sağlık...

special_Yeah special_Yeah elinize sağlık.

elinize sağlık  045thumbsup

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum, foruma alışamadım henüz. Ama sizleri takip ederek bende kapı iç ledini bugün hallettim. İstanbulda karaköye giderek gerekli ekipmanı aldım ve elektrik ustamın yanına gittim yaklaşık yarım saatte halletti işimi, gayet güzel durdu.ustanın bile çok hoşuna gitti, ilk kez böyle bişey yapıyorum dedi ama çok temiz yaptı. Bağlantıyı cam açma kapama soketinden yaptı. Araba çalışırken sürekli yanıyor. Kapıları açınca yanıyor. İstanbuldaki arkadaşlara yardımı olur diye paylaşımda bulundum, hepinize selamlar

ondrbyrm link' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum, foruma alışamadım henüz. Ama sizleri takip ederek bende kapı iç ledini bugün hallettim. İstanbulda karaköye giderek gerekli ekipmanı aldım ve elektrik ustamın yanına gittim yaklaşık yarım saatte halletti işimi, gayet güzel durdu.ustanın bile çok hoşuna gitti, ilk kez böyle bişey yapıyorum dedi ama çok temiz yaptı. Bağlantıyı cam açma kapama soketinden yaptı. Araba çalışırken sürekli yanıyor. Kapıları açınca yanıyor. İstanbuldaki arkadaşlara yardımı olur diye paylaşımda bulundum, hepinize selamlar
hayırlı olsun güzel günlerde kullanın aktif katılımlarınızı bekleriz :)

Bu başlıkta kendinizi tanıtırmısınız :)
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?board=6.0

Geri