Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Febi yeşil direksiyon yağı olması gerekli yada gm direksiyon yağı diye alabilirsiniz ama uzun süre değişmediyse uygun yağ alın deneyin zaten direksiyon yağları 50 60 tl 30 tl den başlıyor
arkadaşlar direksiyon yaginı hazneden şırınga yöntemiyle dibine kadar çektim yeni aldigım gm dexron 6 yag ekledim tabi hortumlarda kaldığı için devirdaim yaptıktan sonra tekrar boşaltıcam biraz böyle gitsin aslında hava yapar diye hortumlardan sökmek istemedim
Soldaki eski yag
arkadaşlar direksiyon yaginı hazneden şırınga yöntemiyle dibine kadar çektim yeni aldigım gm dexron 6 yag ekledim tabi hortumlarda kaldığı için devirdaim yaptıktan sonra tekrar boşaltıcam biraz böyle gitsin aslında hava yapar diye hortumlardan sökmek istemedim
Soldaki eski yag
Araca binip direksiyon 10 kere yavaşça sağa sola çevirin gerekirse 3 4 kere çevirip 40 50 saniye bekleyin pompa zorlanmasın sonra o yağıda içerisinden çekim 3 4 defa bunu yapın yağın rengi açılır
Ne yapcağımı şaşırdım dik rampa çıkarken direksiyon zorlanıyor titreşim hala devam ediyor düzlüge gelince düzeliyor google arama yaptım aks ve motor kulağı diyenler var olabilirmiki acaba